Știri

Bărbatul care a înjunghiat-o pe Margherita de la Clejani pe stradă a fost prins. Are 38 de ani și locuiește în București

Bărbatul care a atacat două femei pe stradă, dintre care una Margherita de la Clejani, cu un cuțit în timp ce se afla pe trotinetă, a fost prins în această seară. El a fost găsit în localitatea Vidra, județul Ilfov. Are 38 de ani și locuiește în București.

Bărbatul care ieri seara a atacat două femei în Capitală, în timp ce se afla pe trotinetă, a fost prins în această seară în localitatea Vidra din județul Ilfov. El se afla în trafic în momentul în care a fost oprit de polițiști, iar aceștia l-au condus pe agresor la sediul Serviciului Investigații Criminale pentru procedurile legale.

În aceste momente agresorul este anchetat și știm până acum că bărbatul de pe trotinetă are vârsta de 38 de ani și locuiește în București. În ceea ce privesc cele două femei pe care ieri le-a înjunghiat în zona pieptului, una dintre ele e o adolescentă de 17 ani, care mergea pe jos pe Calea Victoriei, iar cea de-a doua este Margherita de la Clejani, fiica lui Ioniță și a Vioricăi.

Cântăreața a ajuns la spital seara trecută, acolo unde i s-au făcut investigații, la fel ca și în cazul celeilalte victime. Amândouă au avut mare noroc, căci rana a fost una minoră, însă părinții celor două au fost extrem de speriați deoarece viața copiilor lor a fost pusă în pericol.

În ceea ce o privește pe Margherita de la Clejani, tânăra de 31 de ani a refuzat spitalizarea, iar după ce a fost investigată de către medicii ea a plecat la sediul poliției, acolo unde a oferit declarații referitoare la această agresiune.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.