Media

Bariera peste care Cătălin Botezatu nu a trecut în relațiile amoroase. A vorbit despre orientarea lui sexuală

Despre Cătălin Botezatu s-a tot vehiculat, de-a lungul anilor, în fel și chip, cum că ar avea preferințe deosebite atunci când vine vorba despre relații amoroase. Creatorul de modă a avut câteva relații de notorietate, ultima oficială, cel puțin despre care știe publicul, fiind cu Bianca Drăgușanu. Nu s-a ascuns niciodată să spună că a iubit, iar la un moment dat chiar s-a declarat nefericit.

Bariera peste care Botezatu nu a trecut în relațiile amoroase

Creatorul de modă spune că mulți au interpretat greșit dezinvoltura sa și faptul că a declarat că este onorat să fie iubit și adorat în egală măsură de femei și de bărbați. El s-a arătat deranjat de faptul că unii au tras concluzii pripite și greșite despre orientarea lui sexuală.

Fără să pună punctul pe i, Botezatu a spus că există o barieră pe care încă nu a depășit-o și că dacă va fi cazul, o va depăși. El a mai declarat că a făcut multe prostii, dar că mulți dintre cei care vorbesc despre el sunt pe lângă subiect.

Există o barieră pe care încă nu am depășit-o. Dacă această barieră la un moment dat va fi depășită, o voi face pentru că nu mi se pare nimic aiurea. Da, am recunoscut că am făcut tot felul de prostii, dar nu. Și atunci nu prea permit nimănui să vorbească de mine, a precizat Cătălin Botezatu.

De ce este Cătălin Botezatu un om nefericit

Într-un interviu, Cătălin Botezatu a spus că nu este un om fericit, în ciuda a ceea ce cred oamenii despre el. Creatorul de modă a admis că are tot ce își dorește din punct de vedere material, dar a spus sincer că nu are fericire.

Cătălin Botezatu a explicat că ar renunța la tot ce are material pentru două lucruri: sănătate și fericire.

Este cunoscut faptul că Botezatu se confruntă cu anumite probleme de sănătate, că a fost operat și în continuare starea de sănătate îi este monitorizată de către personalul medical.

Comments are closed.