Media

Bat clopote de nuntă. Ce au declarat Daliana Răducanu și Răzvan Simion despre căsătorie și copil

Răzvan Simion și Daliana Răducanu au o relație cât se poate de serioasă și nu evită să discute despre căsătorie și copii. Matinalul de la Neața și tânăra arhitectă locuiesc împreună de câteva luni și se completează perfect. Prima lor apariție împreună în calitate de cuplu a fost la cununia civilă a lui Dani Oțil, unde Răzvan s-a afișat de mână cu Daliana.

Ce au spus Răzvan Simion și Daliana despre căsătorie

Într-un interviu acordat recent pentru revista Viva, frumoasa arhitectă a dat de înțeles că s-a discutat în cuplul lor și despre acest pas. Daliana Răducanu vede căsătoria ca o decizie firească atunci când relația decurge frumos.

Pe Răzvan l-am primit în viața mea cu arhitectura proprie. Lucrăm să ne construim spațiul ideal. Oscilăm între zona urbană și ceva mai retras de zgomotul orașului, a spus Daliana pentru Viva.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Razvan Simion (@futuristul)

Pe de altă parte, Răzvan a spus, la un moment dat, chiar în emisiunea Neața, pe care o prezintă cu Dani Oțil, că un copil nu este un gând, este un fruct.

Răzvan și Daliana postează tot mai des poze pe rețelele de socializare, din vacanțele în care merg împreună.

Acestea fiind spuse, nu este exclus ca cei doi îndrăgostiți să treacă la următorul nivel în relația lor de cuplu. Răzvan Simion are doi copii, o fată și un băiat, din prima căsătorie.

Fata este o adolescentă în toată regula și are o relație foarte frumoasă cu Daliana, iubita tatălui ei.

Înainte de relația cu Daliana, Răzvan Simion a fost cinci ani cu Lidia Buble. Omul de televiziune a anunțat despărțirea de cântăreață printr-o postare pe Instagram în care a spus că Lidia nu mai era fericită lângă el.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion se iubește cu un actor cubanez

După despărțirea dintre Răzvan Simion și Lidia Buble, el a fost primul care s-a implicat într-o nouă relație. Timpul a trecut, iar apoi Lidia s-a cuplat cu un actor cubanez, relație pe care și-a asumat-o public după o perioadă în care s-a ferit să se expună. Iubitul cântăreței se numește Harlys Becerra și a fost deja în România, să o vadă pe Lidia pe plaiurile ei natale.

Lidia l-a dus la Brașov, la Deva și în alte locuri frumoase din țară, de care actorul cubanez a fost plăcut impresionat.

Comments are closed.