Media

Benone Sinulescu se simțea rău de un an. Era vizibil slăbit, apropiații lui știau că nu e bine

Vestea că Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în casă a picat ca o bombă pentru toți cei care l-au cunoscut, pentru publicul său din întreaga țară. Nu se știe, încă, de ce artistul nu a fost dus la urgențe, și a fost internat la o clinică de îngrijiri paliative. Cert este că Benone Sinulescu se simțea rău de un an, însă, din cauza pandemiei, a rămas izolat și nu a avut acces la medicul specialist, ceea ce, probabil, i-a agravat starea de sănătate.

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a vorbit pentru FANATIK despre situația marelui artist.

Acesta a făcut un apel la șeful SMURD, Raed Arafat, citând niște declarații recente ale acestuia potrivit cărora este atașat de valorile culturale ale țării.

„Fac apel inclusiv la domnul Raed Arafat. Dânsul a spus că iubește valorile culturale românești. Cred că acest om e o valoare națională și va fi tratat ca atare. Sper să se depună toate eforturile. Nu poate fi lăsat așa”, ne-a declarat Ionuț Pavel.

Temerea lui Pavel este că interpretul de muzică folclorică a suferit un atac vascular cerebral.

„Poate se va confirma că a suferit un atac vascular cerebral. El trebuia dus atunci la Urgențe, nu la un centru de îngrijiri pentru bătrâni. Am încredere că se va face bine. Nea Beny are un organism puternic. Muta munții din loc atunci când dorea”, a continuat fostul său impresar.

Benone Sinulescu slăbise mult și arăta complet schimbat

Se simțea rău, dar din cauza pandemiei, nu a avut acces la un specialist care să-i evalueze starea de sănătate. În cele din urmă, Benone Sinulescu a ajuns la un medic din Timișoara, care i-a schimbat tratamentul și i-a spus artistului că trebuie să fie operat. Se pare că Benone Sinulescu avea înfundată artera carotidă.

Era slăbit, tras la față, obosit, arăta complet diferit față de cum îl știa publicul din România.

Odată cu schimbarea medicației, artistul se simțea mai bine, iar apropiații săi erau optimiști în privința stării lui de sănătate.

Din nefericire, totul a luat o turnură nefastă, iar joi, 8 iulie, Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în locuința sa.

El nu a fost dus la urgențe, ci la o clinică de îngrijiri paleative din apropierea Aradului.

Este o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment(RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă momentul de final al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile, a povestit pentru România tv, Ionuţ Pavel, fostul impresar al lui Benone Sinulescu.

Știre în curs de actualizare

Comments are closed.