Media

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei rupe tăcerea. A distrus toate cadourile de la Livian (VIDEO)

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei s-a decis să facă lumină în subiectul despărțirii de Livian Pop. Împreună au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din emisiunea de la Kanal D, însă relația nu a durat prea mult. Cei doi au reușit să câștige sezonul al doilea de la Puterea Dragostei.

Ce spune Bianca Comănici despre despărțirea de Livian

S-au iubit, s-au despărțit, s-au împăcat și apoi s-au despărțit din nou, de data asta definitiv. Cam așa a fost povestea de dragoste dintre Bianca Comănici și Livian Pop de la Puterea Dragostei. Au câștigat aprecierea fanilor care le-a adus premiul emisiunii și toți se așteptau ca relația lor să continue. În realitate s-a întâmplat fix pe dos.

Nu numai că s-au despărțit, dar a fost cu mare scandal. Livian a declarat că Bianca nu i-a fost fidelă și că are dovezi care demonstrează infidelitatea brunetei.

Pe de altă parte, Bianca a spus că a trăit o minciună timp de un an de zile lângă Livian pe care l-a numit șarlatan. Ea spune că la mijloc au fost banii pe care emisiunea i-a pus la dispoziția câștigătorilor, adică ei și a lui Livian. Este vorba despre suma de 10.000 de euro.

Sunt fel și fel de oameni, actori fără cursuri, sunt născuți să plângă la comandă sau se prefac că te iubesc ca să câștige bani pe urma voastră, fel și fel de alte lucruri materiale sau alte interese. Sfatul meu este că atunci când simțiți, renunțați!

Bianca a distrus cadourile de la Livian Pop

Bruneta a făcut un video pe Youtube în care a rupt și distrus toate cadourile pe care le-a primit în timpul relației de un an cu Livian Pop.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei rupe tăcerea. A distrus toate cadourile de la Livian (VIDEO)

Ați văzut și voi din exterior că părea relația perfectă și că multe persoane s-au regăsit în povestea noastră pentru că unul dintre ei era actor și celălalt avea sentimente sincere. Dacă vorbim despre dovezi, dovezi am cu sutele: mesaje, poze, fel și fel. Pot să scriu și o carte „Cum am fost mințită un an de zile”, în fiecare zi.., a spus Bianca în video.

Toate scrisorile și cadourile pe care le-a primit de la Livian, au fost distruse de Bianca în timp ce comenta sarcastic despre iubirea pe care el i-a purtat-o ei: câte minciuni ordinare, nu-mi vine să cred….

Comments are closed.