Media

Bianca Drăgușanu anchetată de Protecția Animalelor. Ce i-a făcut cățelușei sale

Bianca Drăgușanu a fost luată la întrebări de către Protecția Animalelor. O persoană necunoscută i-a făcut plângere și astfel blondina s-a văzut în situația de a da explicații autorităților. Totul are legătură cu patrupedul ei pe care îl afișează frecvent pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu anchetată de Protecția Animalelor

Un procedeu pe care Bianca Drăgușanu i l-a făcut cățelușei sale a stârnit vâlvă în mediul online. Cineva a reclamat-o pe vedetă la Protecția Animalelor pentru rele tratamente aplicate animalelor după ce Bianca a apărut pe rețelele sociale cu pomerianul ei vopsit roz. Bianca a povestit că tocmai ieșise de la dentist când a fost sunată de cineva de la Protecția Animalelor și chestionată pe acest subiect.

Vedeta s-a arătat revoltată de faptul că cineva ar putea crede, de fapt asta s-a și întâmplat, că ea și-a vopsit cățelușa acasă, cu vopsea roz. Bianca Drăgușanu a explicat că a fost vorba despre o procedură făcută la salon unde merge des cu cățelușa ei care are parte de tratamente VIP.

Bianca Drăgușanu anchetată de Protecția Animalelor. Ce i-a făcut cățelușei sale

Adică o neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație. A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat ca tehnoologie. (…) A trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz. (…) Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat

Deși au anunțat oficial că nu mai formează un cuplu, potrivit informațiilor apărute ulterior în spațiul public, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat și locuiesc din nou în aceeași casă. Potrivit Spynews, cei doi și-au mai dat o șansă și sunt din nou bine. Relația lor durează de doi ani.

Eu am o relație cu acest bărbat de aproape doi ani de zile, eu nu mi-am schimbat partenerul, noi dormim în aceeași casă, suntem bine. Ca apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea, a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate la Antena Stars.

Reamintim faptul că în urmă cu câteva zile omul de afaceri Gabi Bădălău a postat un mesaj pe Instagram în care a anunțat despărțirea de Bianca Drăgușanu. Ulterior aceasta a confirmat informația.

Comments are closed.