Media

Bianca Drăgușanu continuă scandalul! Ce dezvăluiri noi face despre Alex Bodi

Bianca Drăgușanu trece printr-o perioadă foarte agitată și pare că nu-și mai găsește liniștea, deși credea că a scăpat de stres și se poate bucura în liniște de tot ce are. Lucrurile au luat-o razna din nou pentru frumoasa blondină și a izbucnit un scandal de zile mari între ea și Alex Bodi, fostul ei soț. Ce dezvăluiri interesante face Bianca despre celebrul milionar.

Bianca Drăgușanu, acuzații grave la adresa lui Bodi

Bianca Drăgușanu este hotărâtă să-l distrugă pe fostul soț pentru tot ce i-a făcut de-a lungul relației lor cu năbădăi. Blondina a scos la iveală mai multe imagini cu ea de când Alex a agresat-o, după ce o persoană a încercat să o șantajeze cu o fotografie realizată după o intervenție plastică, susținând că este, de fapt, după o agresiune din partea lui Alex.

Gândindu-se că urmează ca acea persoană să publice și alte poze, Bianca a decis să facă lumină în acest caz și a arătat tuturor anumite imagini. De atunci, scandalul a început. Deși Bodi nu a luat în serios această problemă, susținând că și-a asumat deja acele fapte și le-a recunoscut public, fiind unele vechi, Bianca vrea să facă dreptate cu orice preț.

Bianca a mărturisit că unul dintre cele mai neplăcute episoade a fost cel în care Bodi a ținut-o cu forța în casa lui. Acesta ar fi obligat-o să meargă la el și ar fi  continuat să o lovească de față cu menajera lui, ea fiind cea care a ajutat-o pe Bianca să fugă și să scape din ghearele celui care-i devenise călău.

„M-a urcat cu forța în mașină, m-a dus la el acasă, moment în care eu am ajuns la el acasă.. A continuat să mă bată, de față cu menajera.. Eu am fugit cu ajutorul menajerei, m-am filmat. Există o grămadă de dovezi în care eu am fugit în momentul ăla și am scăpat, pentru că el mă ținea cu forța în casă la el. El a plecat să se întâlnească cu fosta lui soție”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Mai mult, Bianca a declarat că nu Bodi a fost cel care a părăsit-o, ci ea, de mai multe ori. Timp de 3 ani, cât a durat relația lor, Bianca Drăgușanu s-a despărțit de milionar de 14 ori, dar de fiecare dată, el se întorcea la ea și nu o lăsa în pace.

Tot ea îl acuză pe Bodi că a strâns mai multe dovezi de-a lungul timpului pentru a o denigra și pentru a o face de râs în fața tuturor.

„Eram leșinată chiar. Da, m-a filmat și i-a dat ei. I-a spus că am vrut să mă sinucid pentru el, iar ea mi-a dat mie. Omul lucrează profi’, a mai dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Comments are closed.