Media

Bianca Drăgușanu este disperată! Fiica sa a ajuns la spital: “Nu am avut voie să o vizitez!”

Bianca Drăgușanu trece prin clipe de groază! Frumoasa blondină a avut ceva probleme de sănătate în ultima perioadă, dar se pare că nici fiica ei nu a fost deloc bine. Micuța Sofia s-a simțit foarte rău și așa a ajuns la spital, unde timp de patru zile a stat internată departe de mama ei.

Sofia a fost internată

Bianca Drăgușanu trece printr-o perioadă destul de grea. Frumoasa blondină nu are deloc liniște de când fiica ei nu se simte bine. Micuța a tot acuzat stări de rău și Vedeta a fost nevoită să o interneze în spital. A preferat să meargă la specialist decât să o trateze acasă.

Sofia a stat a avut gastroenterocolită, așa cum au mulți copii în această perioadă și a stat internată timp de 4 zile pentru a se reface complet. Din cauza acestei afecțiuni acuza stări de vomă și nu se simțea bine. Cea mică probabil că a stat cu bunica ei în spital, în timp ce mama sa nu a avut voie să o viziteze și a fost activă pe rețelele de socializare. Probabil regulile din spital nu i-au dat voie să intre la cea mică.

În acest timp, Victor Slav se afla cu iubita lui la munte. Cu siguranță s-a interesat de starea micuței, pentru că este foarte atașat de ea și o îngrijește cum poate mai bine.

Bianca a fost și ea la spital

Nu este deloc o perioadă bună pentru frumoasa blondină. Fosta soție a lui Victor Slav a publicat pe pagina sa de Instagram mai multe filmuleţe în care le-a explicat fanilor săi faptul că a ajuns de urgenţă la spital, după ce a pus mai multe imagini cu perfuzii.

Bianca a explicat că este, totuși, bine și și-a liniștit fanii care i-au trimis mesaje pentru a se asigura că este bine și că nu a pățit nimic. Bianca a leșinat înainte de a ajunge la spital și spune că a fost foarte solicitată în ultima vreme și starea ei de sănătate a fost afectată, dar a fost optimistă și a luptat să-și revină repede și să se întoarcă la activitățile sale. Doarme doar câteva ore pe noapte și organismul ei a cedat.

”Cam așa stă situația la ora 03:20 (…) În caz că nu știați de mine sunt foarte bine și o să fiu și mai bine de atât, după asta o să-mi revin, mă duc la sală și îmi văd de activitățile mele zilnice”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Comments are closed.