Media

Bianca Drăgușanu mai îndrăgostită ca oricând! Declarație de dragoste pentru Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu este în al nouălea cer de când iubește din nou. Vedeta este din ce în ce mai activă pe rețelele sociale și îi ține, cumva, la curent pe fanii ei cu noutățile din viața personală. Toată lumea știe acum că blonda se iubește cu Gabi Bădălău, și într-un fel, orice ar posta duce cu gândul la povestea lor de dragoste. Recent, Bianca i-a făcut o declarație de dragoste iubitului ei.

Bianca Drăgușanu iubește din nou

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează cel mai nou cuplu de îndrăgostiți, din showbiz-ul românesc. Se iubesc, recunosc că sunt fericiți, dar nu dau informații concrete despre planurile de viitor pe care le au împreună. Totuși, din fiecare postare pe rețelele de socializare, Bianca aruncă fanilor ei câte o pastilă cu iubire, pentru ca aceștia să înțeleagă mai bine prin ce trece ea în această perioadă.

Blonda pare foarte îndrăgostită, liniștită și extrem de mulțumită de alegerea ei sentimentală. Ea a postat pe Instagram un mesaj care i-a pus pe gânduri pe mulți dintre internauți. Acest mesaj poate fi considerat o adevărată declarație de dragoste pentru Gabi Bădălău.

”Când vei întâlni omul tău, vei înțelege de ce cu alții nu a mers”, a scris Bianca Drăgușanu pe contul său de Instagram.

Ei bine, ce ar mai putea fi comentat aici? Blonda simte că Bădălău este alesul inimii și că va rămâne cu el toată viața. De altfel, vedeta nu s-a sfiit să spună în direct, într-o emisiune televizată, că este pregătită pentru a treia și ultima căsătorie.

Bianca nu a dat mai multe detalii, nici măcar nu a pomenit numele iubitului ei, dar nu a infirmat că este îndrăgostită, că este mulțumită de această relație și că are planuri de măritiș.

Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit. Eu tot ce primesc dau dublu înapoi. Eu creez dependență și consider că lucrul ăsta este minunat, a spus Bianca Drăgușanu la Teo Show.

Bianca Drăgușanu a început o poveste de dragoste cu omul de afaceri Gabi Bădălău, fostul soț al cântăreței Claudia Pătrășcanu.

Comments are closed.