Media

Bianca Drăgușanu, planuri de nuntă. Gabi Bădălău îi face toate poftele

Bianca Drăgușanu este din nou o femeie fericită, după ce a suferit mult în plan sentimental și a fost foarte dezamăgită. Celebra vedetă retrăiește din nou fiorii dragostei și se consideră o femeie fericită, simțind că a găsit iubirea adevărată când l-a întâlnit pe Gabi Bădălău. Deși nu se mai vedea căsătorită, Bianca deja se gândește să facă acest pas și se vede mireasă, alături de celebrul milionar.

Bianca Drăgușanu iubește nebunește

Bianca Drăgușanu este o femeie fericită, care continuă să creadă în dragostea adevărată și mai are încredere în bărbați, deși a fost dezamăgită de multe ori în dragoste și a trecut prin experiențe neplăcută. După relația cu Alex Bodi, marcată de multe scandaluri, bătăi și tot felul de episoade neplăcute, nimeni nu s-ar fi că va iubi din nou și va mai putea să se regăsească pe sine după atâtea încercări.

Totuși, Bianca se consideră acum o femeie fericită. Ea s-a cuplat cu Gabi Bădălău, care încă se află în plin proces de divorț cu soția lui, Claudia Pătrășcanu. Cei doi au petrecut sărbătorile împreună și deja au bifat și câteva vacanțe împreună, în unele dintre cele mai luxoase locații, precum Dubai și Maldive. Cei doi nu se mai ascund și și-au asumat noua relație.

Bianca și Gabi petrec deja foarte mult timp împreună și se comportă ca doi îndrăgostiți, deși la început au fost ceva mai rezervați. De curând, Bianca a fost surprinsă coborând din mașina de lux a iubitului său, îndreptându-se către sala de fitness, deoarece, după sărbători a revenit la vechile obiceiuri.

Întrebată dacă se gândește la căsătorie din nou, ea nu a oferit un răspuns clar, dar nici nu a negat. Bianca Drăgușanu a spus doar „Om trăi și om vedea”.

Bianca stă bine la capitolul finanțe

Pe lângă faptul că este fericită, Bianca nu stă deloc rău nici în ceea ce privește banii. De curând, ea și-a achiziționat un apartament de lux. Achiziția ei se explică, pentru că are venituri mari. Doar din postările de pe Instagram primește aproximativ 10.000 de euro, așa cum a declarat în urmă cu ceva timp.

„Eu am un reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scris și pe foaie la care se plătește taxă. 10.000 minim! Când vine Black Friday fac și 20.000. Iar eu trebuie să am întotdeauna InstaStory-uri. Eu plătesc taxe și impozite la toate încasările pe care le am. Eu trebuie să-mi pozez pantofii, bluzița, extensiile, cerceii și așa mai departe. Trebuie să am un flux.”, a declarat vedeta.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *