Media

Bianca Drăgușanu și-a operat nasul: “Am așa o față de rinocer, umflată”

Bianca Drăgușanu a apelat la bisturiu pentru a-și satisface o dorință mai veche. Vedeta a vrut neapărat să-și modifice nasul și a mers la medic pentru o operație de rinoplastie. Sinceră din fire, Bianca nu s-a ascuns față de fanii ei, ba dimpotrivă le-a spus ce a făcut și de ce, dar s-a și afișat pe Instagram la doar 12 zile de la intervenția chirurgicală.

Bianca Drăgușanu și-a operat nasul

Bianca Drăgușanu s-a operat la nas și, deși nu și-a revenit complet, a apărut pe InstaStory foarte asumată, și le-a povestit urmăritorilor ei de ce a apelat la această intervenție.

Se pare că blonda nu era mulțumită de aspectul nasului ei și a decis să facă o schimbare. Zis și făcut. A mers la medic și a fost supusă unei rinoplastii, iar acum se află în perioada de recuperare.

Au trecut doar 12 zile de la intervenția chirurgicală, iar Bianca nu s-a sfiit să facă un InstaStory, lăsând fanii să o vadă cum arată acum. Totuși, vedeta și-a pus un filtru, întrucât fața ei este încă umflată de la operație, iar Bianca a făcut haz de necaz.

Nu se vede încă rezultatul, pentru că sunt foarte inflamată și a trebuit să folosesc un filtru, pentru că am așa o față de rinocer, umflată. Mai am încă vânătăi, vorbesc pe nas, dar sunt bine, a spus Bianca pe Insta Story.

Motivul pentru care Bianca și-a făcut rinoplastie

Bianca a spus că și-a făcut rinoplastie pentru că așa a simțit nevoia și nu pentru că ar fi fost neapărat nevoie. Ea le-a promis urmăritorilor de pe Instagram că le va povesti mai multe despre această experiență săptămâna viitoare când este programată să meargă la consult.

În urma operației a rămas și cu un cheag de sânge la ochiul drept care, cel mai probabil, va dispărea, în câteva zile.

Comments are closed.