Știri

Bianca Drăgușanu spune adevărul despre sarcină după despărțirea de Bădălău. Va fi blondina o mamă singură?

Bianca Drăgușanu trăiește cea mai dificilă perioadă a vieții sale. Celebra vedetă a fost implicată în scandaluri mari în ultima vreme, în certuri de zile mari, iar acum a rămas și singură. Se spune despre blondină și că ar fi însărcinată, iar aceasta a făcut acum lumină în acest caz.

Bianca Drăgușanu, adevărul despre sarcină

Se zvonește tot mai mult că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată pentru a doua oară, dar nici ea și nici Bădălău nu au vorbit despre acest subiect. Fiul celebrului om de afaceri a anunțat, de curând, că s-a despărțit de Bianca, dar și că nu se pune problema de vreo sarcină.

Bianca a venit la televizor, unde a vorbit despre o eventuală sarcină. Celebrul model a vrut să clarifice situația, precizând clar că nu se pune problema acum despre o sarcină, iar totul ar fi pornit pentru că ar fi vorbit despre acest subiect, iar apropiații au interpretat.

Blondina a mărturisit că, în cazul în care va rămâne însărcinată, va anunța abia după câteva luni, după ce se va asigura că totul decurge așa cum trebuie. În prezent, însă, nu se poate vorbi despre asta.

„Probabil dacă o să rămân însărcinată, o să vin să spun după patru sau cinci luni. Niciodată din prima. Zvonul a pornit de la faptul că noi ne doream foarte mult să fim din nou părinți. Eu am epatat la un moment cu aceste lucruri. Apoi, una dintre persoane a dat mai departe și s-a interpretat. Nu este o sarcina la mijloc. O să spun eu când o să fie.”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca, dispusă să îl ierte pe Bădălău

Gabi Bădălău și Bianca s-au împăcat și despărțit de multe ori în timpul în care au fost împreună, iar acum s-ar fi separat din nou. Bărbatul a anunțat public că relația lor s-a terminat, pe motivul nepotrivirii de caracter, fără a da, însă, prea multe detalii.

Bianca Drăgușanu a comentat declarațiile fostului ei iubit, explicând că a recurs la acest gest fără a se gândi că o doare. Despre ea spune că știe ce vrea de la viață și nu acționează fără să gândească, dar iubitul ei este foarte schimbător și ia decizii sub tensiune, pe care apoi le regretă.

“El nu stie ce vrea, eu stiu. El acum e asa și in 24 de ore e invers. El acum regreta despartirea. Noi am mai avut carente. (…) Sunt sigură ca a facut acest anunt intr-un moment tensionat, Noi nu vorbeam atunci, iar el a decis ca asa imi atrage atentia. Nu mi-a picat bine și el stie asta. (….)”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

Comments are closed.