Media

Bianca Drăgușanu vrea să se mărite. Îl ia de soț chiar pe Cătălin Botezatu, fostul ei iubit

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi amorezi au fost subiect de bârfă de multe ori și reușeau să atragă atenția ori de câte ori se afișau împreună. După ani și ani de la despărțire, blondina încă se mai gândește la Bote și chiar se vede soția lui.

Bianca îl vrea de soț pe Bote

Bianca și Botezatu au format un cuplu în urmă cu mai mulți ani. Cei doi au șocat cu fiecare apariție și oamenii îi criticau pentru diferența de vârstă dintre ei, dar se iubeau nebunește. Datorită lui a devenit și mai vizibilă în spațiul public și a devenit cunoscută, reușind apoi să-și contureze o întreagă imagine.

Bianca a fost provocată la o emisiune TV să vorbească despre fostele sale relații, pe care a spus că le regretă. Totuși, a mărturisit că nu are niciun regret când vine vorba despre Bote sau Victor Slav, cu care are și o fetiță.

Întrebată care a fost persoana pe care a mințit-o cel mai mult, dintre bărbații cu care a avut o relație, Bianca a recunoscut că designer-ului i-a ascuns cel mai mult adevărul. Ea a explicat că de cele mai multe ori minte pentru a-i proteja pe cei dragi. Mai mult, a spus că are de gând să se întoarcă la prima și marea sa iubire, nimeni altul decât Cătălin Botezatu și chiar se vede cu el la altar, pentru că îi leagă multe, chiar sentimente încă vii.

„Eu nu mint, omit adevăruri, ca să protejez. Foarte mult și foarte mult timp l-am protejat pe Cătălin Botezatu. El mă iubește cel mai mult dintre toți bărbații cu care am fost, și eu pe el. Până la urmă cred ca facem nuntă”, a declarat Bianca Drăgușanu, la un post tv.

Botezatu o vrea cu orice preț pe Bianca

Deși s-au despărțit, Bianca și Cătălin au rămas în relații foarte bune. Păstrează legătura ori de câte ori au ocazia și și-au promis că mereu pot conta unul pe celălalt. Cătălin crede că Bianca este creația lui, pentru că el a fost cel care a propulsat-o în lumea celebrității, a făcut din ea un model cunoscut și apreciat și a ajutat-o să se ridice.

Celebrul designer de modă a precizat că simte că el și Bianca vor sfârși împreună și, chiar dacă eu mers cândva pe drumuri diferite, în final tot vor ajunge unul lângă celălalt, dând de înțeles că vor deveni chiar soț și soție.

“Tu știi că tot timpul poți conta pe mine. Acum mult timp mi-a zis mi-a zis: mă mărit, asta e, dar tot cu tine rămân. Noi vom sfârși împreună. Este creația mea. A demonstrat că poate așa că tot cu mine va rămâne. Ea știe că se poate baza pe mine. Într-un final eu o iau pe ea”, a spus Cătălin, în cadrul unei emisiuni.

Comments are closed.