Știri externe

Bill Clinton a ajuns de urgență la spital. Fostul președinte a fost internat la Terapie Intensivă

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a ajuns de urgență la spital. Este vorba despre Bill Clinton pe care medicii l-au băgat la Terapie Intensivă, deși starea sa nu era atât de gravă, însă personalul medical a considerat că e benefic pentru siguranța fostului președinte.

Bill Clinton a ajuns de urgență la spital

Bill Clinton a fost tratat cu antibiotice și acum starea lui de sănătate s-a îmbunătățit. Potrivit informațiilor cu privire la spitalizarea fostului președinte al SUA, problema care l-a adus la spital nu are legătură cu intervenția chirurgicală pe care Bill Clinton a suferit-o în 2004.

Acestuia i s-a făcut rău în cursul zilei de marți, iar medicii au infirmat din start probleme cardiace.

Fostul președinte se află internat la un spital din California. Acesta are o infecție a tractului urinar care s-a răspândit în sânge. Din fericire, tratamentul cu antibiotice administrat de către medicii care se ocupă de fostul președinte, are rezultate bune, iar starea acestuia se ameliorează.

A fost internat la terapie intensivă pentru monitorizare atentă și i s-au administrat antibiotice. El va rămâne la spital pentru monitorizare, au precizat medicii.

La cei 75 de ani ai săi, Bill Clinton nu este străin de problemele de sănătate. În trecut, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a suferit o intervenție chirurgicală complicată care l-a ținut în spital mai multe zile.

Bill Clinton este recunoscător pentru tratamentul primit în spital

Purtătorul de cuvânt al lui Bill Clinton a declarat pentru presă că acesta este recunoscător față de întreg personalul medical de la spitalul din California, care se ocupă de starea lui de sănătate.

Angel Urena a spus că fostul președinte se reface și că este într-o dispoziție bună. Acesta va rămâne sub supravegherea medicilor pentru o monitorizare constantă.

Echipa medicală a spitalului din California este în comunicare constantă cu echipa medicală prezidenţială de la New York, inclusiv cu cardiologul lui Bill Clinton.

Familia fostului președinte îl așteaptă să se întoarcă acasă. Bill Clinton a mai fost spitalizat în trecut, în 2004, când a fost supus unei operaţii de bypass coronarian cvadruplu pentru a elibera patru artere înfundate, şi în 2010 când a suferit o angioplastie.

Comments are closed.