Media

Blaze de la Survivor, criticat aspru de fani. Telespectatorii îl vor afară din competiție: “Ne-am acrit de figura lui!”

Survivor este competiția momentului, care se bucură de mare succes. Concurenții se află deja de mult timp în Republică și au trecut prin multe schimbări până acum, iar lupta pentru marele premiu este tot mai strânsă. Telespectatorii și-au ales deja favoriții, iar Blaze se pare ca nu se numără printre ei.

Blaze riscă să plece de la Survivor

Competiția Survivor este din ce în ce mai dificilă, iar concurenții fac tot mai greu față probelor. De reținut că cei care decid cine stă sau pleacă sunt cei de acasă, care votează în funcție de preferințele lor și de evoluția acestora pe parcursul probelor.

Blaze este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor din echipa albastră. Încă de când a intrat în competiție a provocat controverse și a atras atenția. Marian Drăgulescu, Doru Răduță și Blaze au fost nominalizați spre eliminare în ediția difuzată luni, 9 mai 2022, după ce Vulturii au pierdut jocul pentru imunitate.

De altfel, concurentul i-a scos din minți pe cei de acasă cu comportamentul lui, care lasă de dorit în ultima perioadă. Se tot ceartă cu ceilalți colegi și este mereu tensionant. Internauții au comentat pe rețelele de socializare despre acest aspect. Cei de acasă spun despre el că este egoist și îi pasă numai de el, motiv pentru care și-ar dori să părăsească Survivor și spun că nu îl vor mai vota.

“Să meargă acasă că-l așteaptă soția! 7 luni de când s-a căsătorit și din astea, 5 le-a trăit în Dominicană! Nu cred că soția a apucat să-l vadă în ipostaze de astea!”/ “Blaze distruge psihic omul. Sa plece acasă, ne-am acrit de figura lui. Insuportabil om…”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Scandal la Survivor

Concurenții sunt tot mai tensionați și își pierd foarte ușor răbdarea. Foamea, stresul și condițiile precare își spun cuvântul, motiv pentru care își ies din minți. Spiritele s-au încins între TJ Miles și Alex Nedelcu din echipa Trigrilor, iar cei doi au fost chiar la un pas să se apuce la bătaie.

TJ Miles i-a spus colegului său că se comportă ca o fetiță, la care acesta l-a făcut ”fătălău”. TJ Miles este obișnuit cu astfel de conflicte și nu este la prima abatere, motiv pentru care fanii ar putea să îl taxele, mai ales că riscă eliminarea.

Comments are closed.