Media

Boala cronică de care suferă actrița Corina Dănilă: “Încerc să țin sub control”

Dincolo de ce transmit pe sticlă spre publicul telespectator, vedetele au tot felul de probleme, fiind oameni ca și noi, și se confruntă de multe ori cu adevărate drame pe care le țin departe de ochii curioșilor. Corina Dănilă este una dintre actrițele care reușește să transmită foarte multă emoție. În toate proiectele în care a fost implicată, vedeta a pus trup și suflet, iar fanii telespectatori au văzut și au simțit asta. Puțini știu ce se ascunde în spatele unui om – artist, ale cărui probleme nu trebuie să se vadă pe scenă sau la televizor.

Boala cronică de care suferă actrița Corina Dănilă

Actrița care a devenit cunoscută în toată țara după rolul jucat în telenovela românească Numai iubirea a dezvăluit pentru Click.ro că are o problemă de sănătate pe care o ține ascunsă, din respect pentru publicul ei.

Este vorba despre o boală cronică ce se numește vitiligo, o afecțiune dermatologică auto-imună, care se declanșează pe fond emoțional și în condițiile unui sistem imunitar slăbit.

Actrița a spus că îi apar pete albe pe mâini care sunt vizibile mai ales în sezonul cald când se bronzează. Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă şi pe mâini, atât la teatru cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini. Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete, a spus Corina Dănilă pentru Click.ro.

Vedeta este asumată și răspunde sincer când este chestionată pe marginea unui subiect, însă are grijă să păstreze discreția care a caracterizat-o în toți acești ani. Corina Dănilă este actriță și om de televiziune.

Ce este, de fapt, vitiligo, afecțiunea cu care se confruntă Corina Dănilă

Vitiligo este o boală care face ca pielea să se decoloreze. Astfel încep să apară pete de culoare albă, de diferite dimensiuni pe suprafața pielii. Vitiligo poate afecta oameni de orice rasă și de orice vârstă. La nivel mondial este afectată în jur de 0.5 până la 2% din populație.

Te-ar putea interesa și: Ce mai face Corina Dănilă. Actrița din Numai iubirea nu mai arată deloc așa

Și-a început cariera în televiziune în 1994 când a fost crainic tv și prezentator de știri la TVR Internațional.

În viața personală, Corina Dănilă se mândrește cu o fiică adolescentă, superbă.

Comments are closed.