Știri externe

Brad Pitt surprins în scaunul cu rotile. Actorul aproape de nerecunoscut

Actorul Brad Pitt a fost surprins de paparazzi în scaunul cu rotile, ieșind dintr-o clinică medicală. Îmbrăcat cu o geacă neagră cu gluga pe cap, pantaloni gri, ochelari de soare și masca de protecție, actorul a fost greu de recunoscut. Imaginile cu el în această postură au apărut în media și au stârnit îngrijorare în rândul fanilor săi.

Brad Pitt în scaunul cu rotile

Actorul a fost fotografiat într-un scaun cu rotile, la ieșirea dintr-o clinică medicală. Din fericire, Brad Pitt nu are probleme mari de sănătate, așa cum au crezut mulți după ce l-au văzut în această postură.

Brad Pitt surprins în scaunul cu rotile. Actorul aproape de nerecunoscut

El a fost suspus unei intervenții chirurgicale prin care i s-au extras molarii de minte. Faptul că a fost transportat în scaunul cu rotile, a fost doar o măsură de protecție din partea personalului medical al clinicii.

Brad Pitt surprins în scaunul cu rotile. Actorul aproape de nerecunoscut

Starul de la Hollywood traversează un proces anevoios de divorț și stabilire a custodiei celor șase copii ai cuplului pe care l-a avut cu Angelina Jolie.

Presa străină relatează că recent, la urechile actorului a ajuns informația că Angelina și copiii sunt dispuși să depună mărturie despre presupusele abuzuri ale lui Brad Pitt asupra familiei.

Brad Pitt surprins în scaunul cu rotile. Actorul aproape de nerecunoscut

Scandal pentru custodia copiilor

Brad Pitt și Angelina Jolie luptă în instanță pentru a obține custodia celor șase copii. Au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din întreaga lume, păreau extrem de fericiți, iar vestea că se vor separa a picat ca un trăsnet pentru toți fanii lor.

Au trecut cinci ani de la divorț, dar apele nu s-au liniștit încă pentru Angelina și Brad. Într-un interviu, actorul în vârstă de 53 de ani a declarat că este principalul vinovat pentru producerea despărțirii dintre ele și Angelina. A pus totul pe seama consumului de alcool și substanțe interzise.

Nu-mi amintesc să fi avut o singură zi după ce am terminat facultatea în care să nu fi băut alcool sau să nu fi fumat o ţigară cu marijuana. Sunt cu adevărat fericit că am renunţat la aceste lucruri. Am renuntat la toate, cu excepţia alcoolului, atunci când mi-am întemeiat o familie. Însă asta nu m-a ajutat să evit ce s-a intamplat în toamna anului trecut. Consumam prea mult alcool, spunea Brad Pitt, după ce Angelina înaintase actele de divorț.

Brad Pitt și Angelina Jolie au împreună șase copii, trei biologici (Shiloh şi gemenii Knox şi Vivienne) și trei adoptați – Maddox, Pax și Zahara.

Comments are closed.