Media

Brigitte Pastramă a răbufnit: “Florin mă înjură de față cu angajații. Am ajuns la capătul puterilor”

Probleme în familia Pastramă. Noi nemulțumiri s-au adunat și recent a explodat butoiul cu pulbere. Brigitte este dezamăgită de Florin despre care spune că nu o respectă și nu îi respectă munca. Bruneta a spus că soțul ei își ia meritele pentru efortul pe care ea l-a făcut în afaceri.

Brigitte Pastramă a răbufnit. Ce i-a reproșat lui Florin

Brigitte și Florin Pastramă trec printr-o nouă cumpănă, în calitate de cuplu. Cei doi au ajuns, din nouă, la neînțelegeri și Brigitte a răbufnit. I-a făcut mai multe reproșuri soțului ei despre care a spus că este eroul victimă, că nu aduce niciun ban în casă, nu o respectă, ba dimpotrivă, o înjură de față cu angajații.

 Să-și facă el o afacere și să fie șmecher, nu pe munca mea de 5 ani. Pe banii mei și munca mea el să fie șmecher și eu slugă și când vine camera să mă scoată pe mine ingrată și rea? Să facă asta la el în Colentina, nu la mine. El este eroul victimă. Nu-mi respectă munca. Eu nu sunt mama lui, nu am obligații față de el, atâta timp cât el nu aduce un ban în casă, măcar să mă respecte, dar el mă înjură de față cu angajații. Alta în locul meu nu-i călca și spală hainele. Am ajuns la capătul puterilor, de aia urlu și mă dau cu capul de pereți, a spus Brigitte.

Fiul ei, Robi, a încercat să intervină și să calmeze spiritele, însă fără prea mult succes. Tânărul a spus că se bucură să o vadă pe mama ei cu Florin, dar că preferă să rămână imparțial. Robi i-a cerut mamei lui să se gândească bine și să ia o decizie bună.

Cuplul Brigitte-Florin nu este la primul impas. În primăvara acestui an, Florin a plecat din domiciliul conjugal de două ori, iar soția lui a fost foc de supărată. Atunci Brigitte părea că este decisă să pună capăt relației cu Florin, dar mai apoi a revenit la sentimente mai bune.

Comments are closed.