Media

Brigitte Pastramă la capătul puterilor. Florin a plecat iar de acasă

Probleme în cuplul Brigitte și Florin Pastramă. Pentru a doua oară în această lună, omul de afaceri a părăsit căminul conjugal și a lăsat-o pe Brigitte singură. Prima data a fost o problemă legată de bani, dar acum Brigitte nu mai înțelege ce s-a întâmplat și ce l-a supărat pe soțul ei.

Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit iar

Invitată în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 2, Brigitte Pastramă a povestit, în lacrimi, ce i se întâmplă. Florin a plecat iar de acasă. Se pare că mama lui are probleme de sănătate și a fost internată la spital. Brigitte nu știe la ce să se aștepte pe viitor cu privire la această căsnicie.

În momentul în care omul acesta are niște probleme grave, eu nu sunt în măsura în care să arunc în el. De aceea nu pot să arunc în cineva care se află în situația în care se află el, să fie pus în situația de a-și putea pierde mama. Cel mai bine e ca eu acum să nu fac nimic și să aștept ca lucrurile să se limpezească, decât să iau vreo decizie la nervi, a spus Brigitte.

Florin Pastramă extrem de orgolios

Brigitte spune că nu este atât de orgolioasă cum este Florin și că reacționează imediat. Mai mult decât atât, sunt oameni care îi spun lui Brigitte cum văd ei relația lor și multe informații despre Florin, pe care ea nu le știe. Bruneta spune că ar lua-o razna dacă ar băga în seamă tot ce aude despre soțul ei.

În acest moment, Florin nu vorbește cu Brigitte, dar i-a dat două mesaje vocale Sarei, fiica lui Brigitte. El i-a spus că mama lui a fost la un pas de moarte și că îi este alături.

Nici nu pot să fac ceva. Și nici nu pot să îl ajut. Ce pot să fac eu în situația asta? Decât să plâng și să mă rog, pentru ceea ce mi se întâmplă. Merit o explicație, de ce face asta. Nu știu de ce face lucrurile astea, a mai spus Brigitte.

Brigitte așteaptă ca mama lui Florin să-și rezolve problemele de sănătate pentru a putea avea o discuție cu soțul ei. Ea așteaptă o explicație din partea lui Florin care a plecat de acasă de două ori într-o lună.

Comments are closed.