Știri

Brigitte Sfăt, operată de urgență. Cum se simte bruneta după intervenția grea: “Domnul m-a vegheat!”

Brigitte Sfăt traversează cea mai grea perioadă a vieții sale. Celebra vedetă suferă mult din dragoste, iar acum s-a abătut asupra ei un alt necaz: a fost operată de urgență, iar încă soțul ei, Florin Pastramă, nu i-a fost alături acesteia în aceste momente dificile.

Brigitte, pe patul de operație

Brigitte Sfăt Este foarte apropiată de fanii ei, cu care păstrează legătura mereu. Vedeta este foarte sinceră, vorbind atât despre reușitele sale, dar și despre problemele și situațiile neplăcute prin care trece. De data aceasta, bruneta nu a venit deloc cu vești bune, ci a anunțat că a fost operată de urgență.

Bruneta nu a spus exact despre ce intervenții este vorba, dar a ținut să precizeze că soțul ei nu i-a fost alături în aceste momente grele, și doar Dumnezeu, în care are cea mai mare încredere.

„Chiar dacă cel care îmi este soț nu a fost lângă mine, deși am suferit o intervenție deosebit de grea, Domnul Isus m-a vegheat tot timpul și acum sunt bine”, a povestit Brigitte Sfăt pe Instagram.

Nu se știe care este starea exactă a vedetei, dar faptul că este activă pe rețelele de socializare lasă de înțeles că s-ar simți bine.

Brigitte a fost înșelată

Brigitte este pe punctul de a divorța de Pastramă, cel căruia i-a jurat iubire veșnică. Încă de la început a avut o relație extrem de controversată, marcată de certuri, scandaluri și se pare că și infidelitate. Chiar dacă bruneta nu a spus exact motivul despărțirii, a lăsat să se înțeleagă că ar fi fost înșelată.

Vezi și: Brigitte și Florin Pastramă, scandal pe stradă cu înjurături și amenințări

Rigide este o persoană foarte credincioasă, care ține cont de regulile religioase. Aceasta a vorbi, pe rețele de socializare, despre persoanele care nu își respectă partenerul de viață și a precizat că acestea vor fi pedepsite făcând, probabil, referire la Florin Pastramă.

“Căsătoria să fie ținută în toată cinstea, și patul să fie nespurcat, căci Dumnezeu va judeca pe cu**ari și pe preacu**ari”, a scris Brigitte Sfăt pe Instagram.

Comments are closed.