Media

Brigitte și-a pus averea la adăpost de Florin Pastramă: “am făcut convenție matrimonială”

După ce au stat despărțiți de sărbători, Brigitte și Pastramă au revenit la sentimente mai bune, dar tot mai au multe de rezolvat. Brigitte i-a spus soțului ei că nu vrea să mai treacă prin experiențe neplăcute și că își dorește să meargă la notar să stabilească ce și cât are fiecare, practic să-ți împartă averea și să facă o convenție notarială.

Florin și Brigitte Pastramă își împart averea

Convenția matrimonială a fost soluția pe care Brigitte a găsit-o pentru a-și pune averea la adăpost. Bruneta a făcut o listă cu tot ce are, case, firme, terenuri și bani în cont și l-a făcut mincinos pe Florin Pastramă care s-a lăudat că are 10 proprietăți pe numele lui.

E mincinos. Are doar trei proprietăți pe numele lui, în sectorul 2. Dacă le însumez…numai casa asta face 600.000 de euro. Eu am dat pe ea 500 și ceva de mii și am băgat minim 100 de mii. Și m-am uitat cât valorează un teren de 600mp, cu 320 m construiți utili. Nu am pus și terasele ( patru terase mari) plus garaj. Mai am apartamentul de pe Nordului care valorează 300.000 de euro. Apartamentul de la mare l-am vândut și am cumpărat un teren. Am și trei firme care se vor trece în convenția matrimonială. Plus bani în cont din vânzarea casei de la Timișoara. Mașinile sunt pe leasing, a spus Brigitte.

Brigitte spune că și în timpul căsniciei cu Ilie Năstase a făcut o astfel de convenție matrimonială în care fiecare stipula că va rămâne fix cu ce are și după căsnicie.

De cealaltă parte, Florin Pastramă susține că are peste 10 proprietăți și câteva spații comerciale.

Am peste 10 proprietăți. Am și spații comerciale și o să se vadă la notariat. Nu am nimic de ascuns. Că tot spune lumea…Am zis pe viitor să nu mai fie probleme, cum a fost acum cu banca. Acum facem să fie separat: ce e al meu e al meu, ce e al ei – e al ei. E are patru proprietăți, ea are peste 10, a spus Florin Pastramă.

Brigitte a decis să facă o convenție matrimonială după ce, înainte de Paște, banca i-a pus poprire pe 72.000 de euro din cont, din cauza unor probleme pe care le avea Florin. În cele din urmă, problemele s-au rezolvat și banii i-au revenit în cont.

Comments are closed.