Media

Brigitte și Florin Pastramă, la un pas de a deveni părinți! Vedetele au trecut prin clipe grele

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri mondene. Cei doi au o relație extrem de ciudată, plină de certuri și împăcări, care a evoluat rapid de la emisiunea la care s-au cunoscut. Cei doi se iubesc mult, chiar dacă se mai lasă și cu scandal, și au încercat chiar să facă și copii.

Brigitte a pierdut o sarcină

Brigitte și Florin Pastramă nu au o poveste prea frumoasă. În urmă cu doi ani, afacerista împreună cu soțul ei, Florin Pastramă, au decis să își mărească familia. Și-au dorit atât de mult să fie, în sfârșit, trei, încât au apelat la ajutorul celor mai buni medici pentru a se asigura că totul va merge bine și dorința lor se va îndeplini.

Zis și făcut. Rezultatele părea că dau roade și Brigitte a rămas însărcinată. Cei doi soți se bucurau că au reușit să-și îndeplinească visul, dar nu au vrut să afle nimeni până când lucrurile nu erau sigure. Din nefericire, bucuria lor nu a durat prea mult. După trei săptămâni de sarcină, Brigitte a suferit un avort spontan.

După multe eforturi și rugăciuni, visul lor s-a sulberat. Au trecut atunci prin clipe de groază, pentru că nu le venea să creadă că totul s-a ruinat atât de repede, deși au depus multe eforturi.

„Am făcut inseminare artificială în urmă cu doi ani, după ce ne-am căsătorit, și nu a reușit. Nu ține de noi, ci de Dumnezeu. Adică la 3 săptămâni am pierdut copilul. Ne-am dorit, un an și ceva ne-am rugat.” , a povestit Brigitte Pastramă pentru Ciao.ro.

Brigitte nu mai vrea copii pentru moment

Brigitte și Florin au trăit cu adevărat un șoc după ce au aflat că femeia a pierdut sarcina, dar încă mai au speranță. Ei consideră că „așa a vrut Dumnezeu’ și că Acesta a avut un alt plan pentru ei. Această încercare i-a întărit și mai tare și le-a spoit credința, dar pentru moment nu mai au în plan să devină părinți.

Cei doi soți vor doar să se liniștească și poate după ce trece această perioadă dificilă, marcată de boala grea a momentului, vor relua încercările. Brigitte preferă să creadă că Dumnezeu s-a gândit că ar fi greu pentru o femeie însărcinată să treacă prin pandemie, să se protejeze și așa a decis să-i schimbe destinul. Acest gând o liniștește uneori, dar tot își imaginează cum ar fi fost să fie mamă acum.

Comments are closed.