Media

Brigitte și Florin Pastramă renunță la tot, după ce au fost plasați sub control judiciar: “Am hotărât că nu mai vrem…”

Brigitte Pastramă a luat o decizie tranșantă ca urmare a ceea ce i s-a întâmplat în ultima săptămână. Ea și soțul ei sunt acuzați că ar fi vândut măști de protecție contrafăcute, cu logo-urile unor branduri cunoscute. Acum, Brigitte și Florin Pastramă sunt plasați sub control judiciar, iar această măsură i-a afectat foarte tare.

Brigitte și Florin Pastramă se retrag din spațiul public

Cu ochii în lacrimi, Brigitte Pastramă a vorbit despre cum au afectat-o perchezițiile din locuința ei, audierile și plasarea sub control judiciar. Bruneta a explicat cum s-a ajuns la această situație, ce a făcut greșit și ce decizie a luat împreună cu soțul ei.

Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele și am vrut să câștigăm cinstit. Am cumpărat, conform legislației măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logo-uri pe ele, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Brigitte consideră că s-a expus mult și că aparițiile la televizor au atras invidia oamenilor și de aceea a ajuns în această situație. Bruneta a dat de înțeles că renunță la reality show și că se retrage din spațiul public.

Brigitte spune că s-a îndepărtat de Dumnezeu

Totodată, Brigitte își reproșează că s-a îndepărtat de Dumnezeu și că a făcut lucruri care nu îi plac lui Dumnezeu.

Eu m-am îndepărtat de latura duhovnicească foarte mult și am început să mă îmbrac de brand-uri, lucru care nu i-a plăcut lui Dumnezeu, pentru că un copil de-al lui Dumnezeu trebuie să fie smerit și consider că încercarea pe care am avut-o a fost din cauza faptului că Dumnezeu ne iubește și că vrea să ne arate că este alături de noi, deși noi nu am meritat, a mai spus Brigitte Pastramă.

Amintim faptul că săptămâna trecută, polițiștii au făcut percheziții la locuința din Capitală a lui Brigitte și Florin Pastramă unde au găsit cutii în care se aflau măști de protecție contrafăcute sub branduri de lux precum Gucci, Fendi și Louis Vuitton.

Cei doi soți au fost plasați sub control judiciar, timp de 60 de zile în care nu au voie să părăsească țara și trebuie să se prezinte regulat la Poliție, pentru verificări.

Comments are closed.