Media

Brigitte și Florin Pastramă se lansează într-o nouă afacere! Ce au pus la cale cei doi soți

Brigitte și Florin Pastramă mai fac o încercare în domeniul afacerilor. Cei doi soți schimbă registrul și se lansează în construcții. Sunt puși pe fapte mari și deși anunțaseră că ies din atenția publică, iată că s-au răzgândit și invită telespectatorii la un nou reality show despre viața lor.

Ce afaceri noi fac Brigitte și Florin Pastramă

Cei doi soți celebri se lansează în domeniul construcțiilor și vor apărea într-un nou sezon al reality show-ului de la Antena Stars. Chiar dacă au spus că se retrag din lumina reflectoarelor după scandalul cu măștile contrafăcute, Brigitte și Pastramă îi invită pe telespectatori să-i urmărească pe șantier.

O altă noutate ține de faptul că reality show-ul este despre viața lor, dar nu se mai filmează acasă la ei, ci la lucru.

Iar în acest sezon construim, muncim cu spor, facem lucruri interesante într-o arie mare. O să fie mai multe șantiere, o să vedeți mai multe de mâine, nu construim case, ci chestii noi. O să construim tot felul de lucruri noi, unele chiar și ciudate, acum sperăm să ne și iasă, că ne mai și certăm, a spus Brigitte Pastramă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 𝘽𝙧𝙞𝙜𝙞𝙩𝙩𝙚 𝙋𝙖𝙨𝙩𝙧𝙖𝙢𝙖 (@brigitte_pastrama)

Brigitte și Florin Pastramă și-au revenit după scandalul cu măștile contrafăcute. Pe 22 iulie, casa lor a făcut obiectul unor percheziții, ei fiind acuzați că ar fi vândut măști de protecție contrafăcute, care reprezentau branduri de lux precum Gucci, Fendi și Louis Vuitton.

În acea zi, cei doi soți au fost conduși la audieri, iar ulterior au fost plasați sub control judiciar. Atunci Brigitte a spus că simte că s-a îndepărtat de latura duhovnicească și că probabil de asta i se întâmplă aceste lucruri.

Nu doresc să vorbesc prea mult despre acest subiect. Credeau că noi fabricăm măști. Noi le-am vândut legal. Prețul unei măști nu este de 70 de lei cum se zice, ci de 9,9 lei, a precizat Brigitte Pastramă.

Cuplul Pastramă are mulți fani în România, și cine îi îndrăgește și își dorește să îi urmărească la tv, o pot face pe Antena Stars, unde începe un nou sezon de reality cu Brigitte și Pastramă.

Comments are closed.