Știri externe

Bucurie în familia regală! Lilibet Diana, fiica Prinţului Harry, a intrat în cursa pentru tron

Meghan Markle şi Prinţul Harry sunt și mai fericiți de când familia lor s-a mărit. În urmă cu mai bine de șapte săptămâni s-a născut și fiica lor, care a fost trecută pe lista de succesiune. Se pare că responsabilii de actualizare au omis să o treacă și pe ea, iar cei interesați au observat asta.

Lilibet Diana, a opta pe lista succesorală

A doua născută a Ducilor de Sussex, Lilibet Diana, nu era prezentă pe lista oficială cu succesorii la tronul regal, făcută publică pe site-ul Palatului Buckingham. Un specialist a observat acest lucru și l-a semnalat și imediat au fost luate măsuri în acest sens.

Până ieri, poziţia care trebuia să-i revină fetiţei pe linia de succesiune, respectiv a opta, era ocupată, încă, de Prinţul Andrew, cel de-al treilea născut al Reginei Elisabeta. Toată lumea se gândea că Lilibet a fost omisă în mod intenționat din rândul moştenitorilor, dar ar fi fost vorba de o simplă greșeală. Au trecut, totuși, mai bine de șapte săptămâni de la naștere și ar fi trebuit să fie deja modificată lista.

Archie, fratele lui Lilibet, a fost adăugat pe listă la doar 15 zile după ce acesta a venit pe lume. Specialiștii cred că el a fost ceva mai norocos pentru că părinții lui încă se aflau atunci la Palatul Regal.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, sora mai mică a lui Archie Mountbatten-Windsor, în vârstă de 2 ani, s-a născut pe 4 iunie în Santa Barbara, California. Ea a venit pe lume pe 4 iunie, cu o greutate de 3,487 kg. Înaintea sa pe lista succesorală sunt:prințul Charles, prințul William, prințul George, prințesa Charlotte, prințul Louis, prințul Harry și Archie Mountbatten-Windsor.

Lili este al 11-lea strănepot al reginei, după fratele ei mai mare, Archie, și copiilor prințului William George, verii ei Charlotte și Louis. Fetița este, de asemenea, al cincilea nepot al prințului Charles.

Comments are closed.