Media

Bucurie în familia vedetei Anca Serea. Ce urmează să se întâmple cu David, fiul ei cel mare

Anca Serea este în al nouălea cer și a ținut să împărtășească bucuria ei și fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Ea și soțul ei Adi Sînă au fost alături ieri de fiul lor cel mare, David, care a terminat liceul și se pregătește să susțină examenul maturității.

Anca Serea alături de fiul ei în ziua absolvirii

Anca Serea are o relație foarte bună cu fiul ei David care i-a fost sprijin întotdeauna. Acum a venit momentul ca adolescentul să încheie un capitol important din viață, iar mama lui, dar și Adi Sînă, i-au fost alături.

David a avut ieri festivitatea de absolvire a liceului și, cum era de așteptat, mama sa i-a fost alături. Anca Serea a postat o poză în care apare cu fiul ei care a depășit-o ca înălțime. Se uită emoționată la el și îl strânge în brațe, simțind că acesta este începutul unui drum plin de provocări pentru fiul ei.

Așa a fost mereu! Împreuna la bine și la greu, îți mulțumesc David! Sunt măndra de tine si-ți voi fi alături indiferent de orice!, a scris Anca Serea în dreptul pozei cu fiul ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

Băiatul Ancăi Serea a absolvit cursurile Liceului Teoretic Internațional de Informatică din București. Într-un interviu pentru Redacția.ro, Anca Serea a spus că David va merge la cea mai prestigioasă facultate din Olanda unde va studia Filosofia.

Și Adi Sînă este mândru de David și de parcursul lui până în momentul de față. Artistul a postat și el pe Instagram o poză cu adolescentul în ziua absolvirii liceului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adrian Sina (@adriansina)

David este primul copil al familiei Sînă-Serea care părăsește casa părintească și pleacă la studii în afara țării. Ceilalți frați ai lui sunt mai mici. Anca și Adi au șase copii, după cum urmează: David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leah.

Comments are closed.