Media

Bucurie mare în familia lui Ștefan Bănică Jr. Artistul și Lavinia sunt în extaz: ”Cel mai frumos dar!”

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Celebrul cântăreț se bucură de mare succes în plan profesional, este iubit de o țară întreagă și totul îi merge bine. La fel de bine în merge și pe plan personal, unde de curând a celebrat un eveniment important din viața lui.

Petrecere de trei ani pentru fiul lui Bănică

Ștefan Bănică Junior a devenit tată pentru a treia oară în urmă cu trei ani. Lavinia Pârva a venit ca o binecuvântare pentru el, după ce a fost implicat în mai multe relații eșuate, iar fiul lor a întârit și mai tare povestea lor de dragoste.

Alexandru, fiul lui Ștefan Bănică Jr. și al Laviniei Pîrva a împlinit 3 ani, iar părinții săi i-au pregătit o petrecere de excepție, la care s-au asigurat că nu lipsește nimic. Lavinia Pîrva își țin viața privată departe de lumina refectoarelor, de această dată au publicat imagini de la marele eveniment, pentru a împărtăși fericirea lor cu toți cei care îi urmăresc.

Lavinia a transmis un mesaj emoționant cu această ocazie, prin care a precizat că venirea pe lume a micuțului a fost cel mai frumos dar din viața lor. Părinții sunt mândri de fiul lor și îi promit că îl vor susține mereu.

”13 Mai, ziua in care Dumnezeu ne-a oferit cel mai frumos dar posibil. Bucuria de a fi parintii lui Alexandru ! La multi ani, puiutul nostru drag, astazi implinesti 3 ani si iti dorim sa fii sanatos, intelept si ocrotit in tot ce vei alege sa faci in viata ! Te iubim enorm si iti multumim ca ne-ai ales pe noi sa- ti fim parinti!”, a scris Lavinia Pîrva pe rețelele de socilizare.

De ce nu-și expune Bănică fiul

Ștefan Bănică și Lavinia sunt foarte rezervați în ceea ce privește viața lor personală și nu se expun prea mult. Refuză să dea prea multe detalii mai ales despre fiul lor, pe care l-au ferit mereu de rețelele de socializare. Chiar dacă au mai publicat imagini cu el, s-au asigurat că nu i se vede chipul.

Lavinia a explicat că nu vrea să grăbească lucrurile și va posta imagini cu el abia atunci când va simți asta. Tatăl lui, însă, susține că nu vrea ca cel mic să simtă presiunea că este copilul unor vedete.

 “Alexandru este foarte năstruşnic acum. Dar, în acelaşi timp, nu ne-am dorit să-l expunem momentan. Cu siguranţă vom face acest lucru atunci când vom simţi”, a declarat Lavinia.

Comments are closed.