Media

Bucurie mare în familia regală! Prințesa Beatrice este însărcinată pentru prima dată

Este mare fericire în familia regală, după ce s-a aflat că un moștenitor este pe cale să apară. Palatul Buckingham a anunțat că Prințesa Beatrice este însărcinată și așteaptă primul ei copil alături de Edoardo Mapelli Mozzi. Marele eveniment va avea loc în această toamnă.

Prințesa Beatrice este însărcinată

Palatul Buckingham a anunțat oficial că Prințesa Eugenie este însărcinată pentru prima oară. De mult timp se zvonea despre fiica cea mare a lui Sarah Ferguson și a prințului Andrew, căzut în dizgrație din cauza unui scandal sexual, că urmează să aducă pe lume un copil, dar se pare că acum este ceva oficial.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily)

Cei doi se cunosc din 2018 și în septembrie s-au logodit. Deși aveau planuri de nuntă mult mai repede după logodnă, lucrurile nu au mers așa cum sperau, pentru că pandemia a venit și a schimbat totul.

Nunta regală

Prințesa Beatrice s-a căsătorit cu dezvoltatorul imobiliar Edoardo Mapelli Mozzi, în cadrul unei ceremonii private la Castelul Windsor în iulie 2020, după ce nunta ei a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Marele eveniment fusese programat în luna mai.

Doar câteva persoane importante au participat la celebra ceremonie, din cauza restricțiilor de coronavirus. La ceremonia discretă de la Palatul Windsor le-au fost alături regina, prințul consort Philip, soțul ei, și prințul Andrew, tatăl miresei. Cei 20 de invitați au păstrat distanțarea socială pentru a elimina orice risc de îmbolnăvire.

Cunoscut ca Edo, soţul prinţesei Beatrice este fiul fostului schior Alessandro Mapelli Mozzi, care a concurat pentru Marea Britanie la Jocurile Olimpice din 1972. Mozzi deţine o companie de dezvoltare imobiliară, Banda Property, şi este cofondator al organizaţiei caritabile Cricket Builds Hope, care îi învaţă pe tinerii din Rwanda acest sport. El are şi un copil dintr-o fostă relaţie.

Comments are closed.