Știri externe

Bucurie mare în showbiz! Artistul a devenit tată pentru prima dată

După o mulțime de vești rele care au zguduit lumea mondenă, un artist a făcut un anunț extrem de important. Acesta a devenit tătic de fată pentru prima dată, în mare secret. Nici bine nu anunțase sarcina, că micuța a și venit pe lume.

Post Malone, tătic de fată

Post Malone trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Celebrul artist a fost mereu extrem de rezervat în ceea ce privește viața privată și a preferat să țină departe de ochii lumii evenimentele personale. De data aceasta, însă, s-a laudat cu reușitele sale.

Post Malone a anunțat că a devenit tătic de fetița pentru prima dată. Cea cu care s-a logodit i-a oferit primul lui copil, lucru ce l-a făcut extrem de fericit. Rapperul, în vârstă de 26 de ani, a făcut primele declarații despre bucuria pe care o simte.

În cadrul unui interviu, artistul a dezvăluit subit că fiica sa a venit deja pe lume. Acesta nu a dat prea multe detalii despre marele eveniment, dar a explicat că are de gând să fie un tată bun, care își va lăsa fiica să ia propriile decizii în viață.

„Vreau să o las să ia propriile decizii”, a spus el la televizor.

Nu se știe cine este mama fetiței

Post Malone a anunțat în luna mai că va deveni tătic, dar și că s-a logodit. Se pare că acesta i-a oferit inelul celei care i-a oferit un copil și are gânduri de însurătoare, dar nu are de gând să spună prea curând cine este norocoasa.

Artistul a mărturisit că, odată cu venirea pe lume a micuței, va face câteva schimbări în viața lui. Astfe, va avea mai multă grijă de el și familia lui și va oferi iubire celor dragi.

„Sunt entuziasmat pentru acest nou capitol din viața mea. Sunt mai fericit decât am fost vreodată și am fost trist de când mă știu. Este timpul să am grijă de mine, de familia mea și de prietenii mei și să oferim cât mai multă iubire în fiecare zi”, a declarat Post Malone.

Comments are closed.