Știri externe

Bucurie mare în showbiz! Rihanna a adus pe lume un băiat

Este mare bucurie în showbiz, după ce s-a aflat că celebra Rihanna a devenit mămică. Celebra artistă internațională este în culmea fericirii de când a adus pe lume un băiat. S-a aflat abia astăzi de marele eveniment.

Rihanna, mamă pentru prima dată

Celebra artistă Rihanna a adus pe lume primul ei copil, un băiețel, al cărui tată este ASAP Rocky. Aceasta ar fi născut încă de pe data de 13 mai, dar abia acum s-a aflat de marea ei reușită. Bebelușul a fost născut la timp, dar mama lui ar fi fost cea care a păstrat câteva zile Discreția.

Nu se cunosc prea multe detalii despre naștere, nici măcar numele nou-născutului. Rihanna spunea, la un moment dat, că și-ar dori să nască acasă și deja pregătise toate detaliile în acest sens, dar nu se știe dacă și-a mai dus la bun sfârșit planul. Cert este că băiețelul vedetei este sănătos.

În ultima vreme, artista a lipsit din mediul online și nu a mai publicat nicio imagine, așa cum ne obișnuise. Vedeta a fost foarte dezinvoltă pe timpul sarcinii și a publicat imagini sexy, în care își afișa burtica de gravidă. Și-a propus să fie mai îndrăzneață decât până acum și să le dea curaj și altor mămici.

„Acum chiar forțez ideea de a fi sexy. Când femeile rămân însărcinate, societatea tinde să le facă să își dorească să se ascundă, să nu mai fie sexy… chipurile nu mai sunt sexy în perioada asta…

Dar eu nu cred în mizeria asta! Așa că încerc lucruri pe care înainte să rămân însărcinată poate că nu aș fi avut curaj să le port.”, spunea artista.

Rihanna, o mamă singură

Rihanna visa la o naștere interesantă, unde să îi aibă alături pe toți cei dragi, pe toate prietenele ei. Pregătise deja o baie specială pentru nașteri în propria ei locuință, precum și aparate pentru masaj și Spa pentru cei ce urmau să o susțină în ziua cea mare.

Rihanna și-ar fi dorit, înainte de toate, să îl aibă alături pe tatăl copilului ei. ASAP Rocky, însă. a fost arestat de forțele de ordine într-un aeroport. Rapperul este acuzat că a tras mai multe focuri de armă în aer în luna Noiembrie a anului trecut, în timpul unei altercații stradale și ar fi fugit de la locul faptei.

Comments are closed.