Media

Bucurie mare în showbiz! Roxana Vancea este însărcinată pentru prima dată

Roxana Vancea este una dintre cele mai cunoscute femei din țara noastră. Fosta asistentă de la Neatza a devenit cunoscută după colaborarea cu Antena 1 și de atunci s-a menținut pe val. Foarte apropiată de fanii ei, a ținut neapărat să împărtășească bucuria cu ei. Astfel, a anunțat că va deveni, în sfârșit, mamă pentru prima dată!

Roxana Vancea va deveni mămică

Roxana Vancea este în culmea fericirii! Frumoasa asistentă TV a anunțat oficial că va deveni mămică, când oamenii deja se întrebau ce mai așteaptă, având în vedere că are o relație frumoasă, de durată. Sportiva a anunțat că este gravidă deja în trei luni și jumătate și șansele de a avea băiat sunt foarte mari.

Fosta iubită a lui Bendeac este foarte fericită că a avut parte de acest dar, pentru că își dorea de mult timp să devină mamă. Ea și soțul ei sunt foarte fericiți, iar acesta a fost foarte emoționat când a aflat că va deveni din nou tătic. El mai are un băiețel din altă relația, de care Roxana are mare grijă și cu care se înțelege perfect.

Cei doi s-au pregătit serios pentru acest eveniment, având în vedere că merg des la sală și iau tot felul de suplimente. Au renunțat complet la ele și s-au focusat doar pe a avea un copil. După ultima ecografie, medicul le-a spus că ar putea avea un băiețel.

„Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am și aflat că am rămas însărcinată.  S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulație. Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat: era pe canapea și m-am dus cu testul la el”, a declarat Roxana Vancea.

Roxana Vancea are deja probleme de graviduță. Nu mai are voie să facă toate exercițiile pe care obișnuia să le facă la sală, are dureri de spate din cauza creșterii sânilor și s-a mai confruntat și cu grețurile.

Comments are closed.