Media

Bucurie mare pentru Oana LIS! Soția fostului edil a făcut marele anunț

Oana Lis trece printr-o perioadă extrem de dificilă. După ce ea și fostul edil s-au infectat cu virusul momentului, lucrurile s-au schimbat complet pentru ei. Pe lângă faptul că cei doi au avut nevoie de mult timp pentru a se recupera, au fost foarte afectați și din punct de vedere financiar. Se pare, însă, că situația începe să se imbunătățească pentru familia Lis.

Oana Lis și-a redeschis cabinetul

Oana si Viorel Lis au primit multe lovituri de la viață. Cei doi au fost puși de multe ori la încercare, dar cu ambiție și determinare au reușit să treacă peste orice. Cei doi soți au demonstrat că sunt luptători și știu cum să facă față oricărei greutăți.

Viorel Lis a ajuns la o vârsta venerabilă și problemele de sănătate nu îl ocolesc. Soția sa este cea care îl susține la orice pas și persona de care depinde din toate punctele de vedere. Pentru că fostul edil are mare nevoie de ea, aceasta chiar a renunțat și la job-ul ei de psiholog.

Se pare, însă, că lucrurile s-au schimbat. Viorel Lis se simte mai bine, chiar și după lupta cu boala momentului, iar soția lui a revenit la muncă. Oana Lis a făcut anunțul mult așteptat că și-a redeschis cabinetul.

Cât costă o ședință cu Oana Lis

Sotia fostului edil a anunțat, printr-o postare pe rețelele de socializare, că și-a reînceput activitatea la cabinetul ei ca psiholog, după ce o perioadă a lucrat doar online. Blondina aștepta de mult timp acest moment, pentru că îi place meseria sa și oamenii o solicită, dar a fost nevoită să stea mai mult cu soțul ei bolnav.

”Bună ziua! Voiam să vă anunț că am redeschis fizic cabinetul de psiholog in sectorul 1. Cine doreste detalii pentru o programare, ma poate suna la numărul 0738 521 516.  Putem lucra pe teme pe care eu mi-le-am lucrat si vindecat la mine si din acest loc pot contine si pe altcineva cum ar fi depășirea traumelor din copilărie, anxietate, depresie, atac de panică, cum să fii tu bine si pe primul loc dar in acelasi timp sa-i susții si pe cei din familia ta, găsirea motivației in viața, îmbunătățirea relației cu cei din jur, iertare si acceptare.”, a scris Oana pe rețelele de socializare.

Oana a stârnit o mulțime de reacții cu postarea sa, întrebări și curiozități ale fanilor. Majoritatea au cerut detalii despre prețul ședințelor, iar aceasta a explicat clar: 70 de lei ședința online și 100 de lei cea în regim fizic.

Comments are closed.