Media

Burlacul 2021: Andi Constantin își alege, astăzi, fata cu care vrea o relație

Burlacul 2021. În prima zi din luna iulie, Antena 1 difuzează ultima ediție a show-ului Burlacul. De la 20.30, tensiunile vor atinge cote maxime. Andi Constantin va anunța care este fata pe care o vrea alături și cu care este dispus să înceapă o relație. Mult a fost, puțin mai este. Din 25 de fete au rămas doar trei, iar astăzi are loc marea finală.

Marea finală Burlacul 2021, joi, 1 iulie, la Antena 1

Cele trei fete care au rămas în marea finală sunt: Simona, Ana, Melissa. Pe ultima sută de metri, fetele i-au făcut lui Andi cunoștință cu părinții lor. Au fost momente emoționante, pentru că s-a trecut deja la un alt nivel.

În seara aceasta aflăm care este slăbiciunea lui Andi Constantin. Burlacul le-a adus în finală pe cele trei fete cu care a legat o conexiune încă de la începutul show-ului. Una dintre ele va fi aleasa. Andi știe, noi încă nu știm despre cine este vorba.

Iată ce a declarat Burlacul:

A fost o experienţă frumoasă, dar şi obositoare pe alocuri. Am trăit multe, am simţit multe, acest proces scoate tot din tine, cred că tocmai de aceea la final realizezi de ce ai nevoie. Sincer, nu am luat în calcul nici stresul şi apăsarea finalului şi nici tensiunea pe care o resimt acum. Poate am fost puţin naiv şi m-am aruncat cu capul înainte. A fost un drum care m-a pus în faţa unor temeri pe care le aveam, am realizat care îmi sunt limitele şi care îmi sunt cu adevărat dorinţele. A fost de departe cea mai grea experienţă şi e dificil când ştii că, în urma deciziei tale, cineva o să sufere, a spus Andi Constantin.

Fanii emisiunii sunt curioși să afle ce alegere va face Burlacul. Nu este o decizie deloc ușoară. De data aceasta, Andi nu va mai pregăti un trandafir pentru aleasa lui, ci direct inelul de logodnă.

Comments are closed.