Media

Burlacul 2021: Concurentă suspectă de Covid-19, medicii solicitați de urgență

Sezonul cu numărul 6 al emisiunii Burlacul nu este lipsit de incidente. Medicii au fost solicitați de urgență după ce unei concurente i s-a făcut rău. Este vorba despre Roxana Răpăilă care a acuzat stări febrile, iar toată lumea a intrat în panică fiind posibilă și o infecție cu noul virus.

Medicii solicitați la Burlacul 2021. Ce s-a întâmplat cu Roxana Răpăilă

Panică la Burlacul după ce Roxanei Răpăilă i s-a făcut rău. Tânăra a acuzat o stare generală proastă și febră, iar echipa de producție a solicitat un echipaj medical. Concurenta a fost nevoită să facă un test pentru depistarea coronavirusului, dar, din fericire, acesta a ieșit negativ. Personalul medical care a consultat-o a concluzionat că este vorba doar despre o răceală.

Mi-au pus o branulă cu vitamine, nu știu exact, dar asta m-a ajutat foarte mult, a declarat Roxana.

Nici bine nu s-a liniștit situația cu Roxana, că i s-a făcut rău și Iuliei Cazacu. Din fericire, nici în cazul ei nu au fost probleme serioase care să impună părăsirea concursului din motive medicale.

Burlacul 2021: Concurentă suspectă de Covid-19, medicii solicitați de urgență

Cu o zi în urmă, Iulia era determinată să plece din concurs, după ce avusese neînțelegeri cu celelalte concurente.

Sunt prea inteligentă pentru secolul ăsta, mă duce foarte tare capul și nu sunt aici pe post de marionetă. Se știe, clar! Nu am venit aici să intru în toate polemicile, spunea Iulia de la Burlacul.

Andi Constantin – Burlacul de la Antena 1

După o pauză de cinci ani, Antena 1 a reînviat show-ul Burlacul, avându-l ca protagonist pe Andi Constantin și ca prezentator pe actorul Răzvan Fodor.

Andi Constantin are 29 de ani și este sportiv. Nu este străin de televiziune întrucât în trecut a participat în două sezoane de Insula Iubirii, în rolul de ispită, dar a fost și la Survivor România, parte din echipa Războinicilor.

Tânărul a declarat că a experimentat destul și că este pregătit să se așeze la casa lui.

Comments are closed.