Magazin

Cabană veche de 200 de ani transformată într-o locuință de vis

Un bărbat care a moștenit de la bunicul său o cabană irlandeză veche de 200 de ani a transformat-o în ceva greu de imaginat. Jack locuiește în Mullinahone, Irlanda și s-a angajat într-un proiect care l-ar fi făcut mândru pe bunicul său. Bărbatul și-a propus să renoveze complet cabana primită moștenire de la bunicul său.

Cabană transformată într-o locuință de vis

Cabana i-a aparținut bunicului său, care a cumpărat-o în 1959, pe vremea când avea 29 de ani. Tatăl lui Jack își amintește foarte bine cabana, mai ales că acolo și-a petrecut primii ani din viață.

„Tatăl meu, părinții lui și cei cinci frați și surori ai săi au crescut în această casă cu două dormitoare, fără izolație și ferestre cu geamuri individuale, a spus Jack care acum a moștenit cabana.

Bunicul lui Jack a locuit acolo până în 2010 când a decedat la vârsta de 89 de ani. Înainte să moară, a avut grijă să-i spună lui Jack că îi lasă lui moștenirea. Tânărul nu a fost prea impresionat și nici nu s-a ocupat de casă mai bine de 10 ani, până când s-a simțit inspirat. În 2020 el s-a gândit că ar putea renova cabana pentru a o readuce la viață.

Cabană veche de 200 de ani transformată într-o locuință de vis

Jack a planificat să renoveze cabana și să o folosească ca Airbnb. Cu un buget de 30.000 de euro, el și-a propus să fie selectiv și chibzuit cu banii. El a fost ajutat de tatăl său, fără să solicite intervenția unei echipe de muncitori, ori a unui designer.

În timp ce lucrau, Jack s-a gândit că ar putea posta pe Facebook etapele transformării cabanei vechi de 200 de ani. Când a văzut că mii de oameni îi urmăresc munca, a început să posteze și mai des, chiar și pe TikTok.

Cabană veche de 200 de ani transformată într-o locuință de vis

Cabana a fost transformată complet, dar încă se lucrează la ea. A fost instalată o sobă, au fost puse grinzi noi, a fost schimbat acoperișul, și ferestrele au fost schimbate, iar exteriorul casei arată acum complet diferit.

Comments are closed.