Media

Cabral, prima imagine cu nou-născutul. Cu cine seamănă băiețelul

Cabral și Andreea Ibacka trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Cei doi au devenit părinți de curând și sunt fericiți din cale afară de minunea care tocmai a apărut în viața lor. Cei doi nu au mai avut răbdare și au publicat deja o imagine cu micuțul, deși la primul lor copil a durat ceva până când ne-au arătat-o.

Cum arată fiul lui Cabral

Andreea Ibacka a născut în urmă cu aproximativ două săptămâni. Proaspăta mămică și băiețelul au ajuns deja acasă de ceva timp și amândoi se simt extrem de bine. Andreea se descurcă de minune cu micuțul, având în vedere că este deja la a doua experiență de acest fel și știe ce are de făcut.

Cabral este și el complet îndrăgostit de micuț și petrece timp cu acesta. La fel de încântată de viitorul partener de joacă este și Namiko, fiica celor doi, care nu se mai dezlipește de acesta. Toată lumea așteaptă acum să îl vadă pe nou-născut, lucru ce s-a și întâmplat.

Nimeni nu se gândea că prezentatorul va publica atât de repede o fotografie cu fiul său abia născut, pentru că la Namiko a durat ceva până când ne-a prezentat-o. Nu i-a acoperit nici măcar fața, semn că nu mai este la fel de temător ca înainte. Deși nu este o fotografie tocmai clară, putem observa că micuțul a moștenit ceva trăsături de la tatăl său, dar cu siguranță îi semănă și mamei sale.

Ce nume au ales pentru micuț

Andreea a mărturisit că a avut o naștere ușoară și a plecat la maternitate foarte optimistă. A adus pe lume un băiețel de nota 10, care crește acum frumos. Totuși, nu poate spune încă dacă seamănă cu ea sau cu tatăl lui, pentru că este prea mic.

Cei doi s-au gândit mult timp până au ales numele celui mic, dar au dezvăluit că au rămas la Ragnar. Cabral deja îi spune băiețelului pe nume, lucru ce poate fi observat și în ultima sa postare de pe rețelele de socializare. Nu se știe dacă au mai ales și alt prenume, dar cert este că Ragnar este cu totul special.

Comments are closed.