Media

Cadoul lui Smiley pentru fiica lui și Gina Pistol. Te va emoționa

Smiley este un tătic fericit și împlinit. Iubita lui, Gina Pistol, a născut zilele trecute o fetiță sănătoasă, care a fost foarte așteptată. Drept mulțumire Universului pentru bucuria pe care o trăiește, artistul a compus o melodie pentru Gina și fetița lui, melodie care se numește – Până la tine.

Cadoul lui Smiley pentru fiica lui

La trei zile după ce a devenit tată pentru prima dată, Smiley a lansat o piesă extrem de emoționantă dedicată fiicei lui. Piesa se numește Până la tine și descrie sentimentele profunde ale proaspătului tătic pentru fiica lui și pentru iubita lui, Gina Pistol.

“Noul meu cântec este despre cea mai pură formă de iubire. Va mulțumesc pentru toate gândurile bune pe care mi le transmiteți! Au ajuns.” a scris Smiley vineri pe pagina sa de Facebook.

“Inima mi-a zis că ai sosit/ Cine-s eu să o contrazic?!/ Ai adus Soarele cu tine/ Pentru noi e răsărit/ Mi-ai arătat că până acum eu n-am iubit pe nimeni,/ Pe nimeni până la tine”, spune Smiley în noua sa piesă dedicată fiicei lui, dar și Ginei Pistol.

Smiley are și videoclip la piesa nouă, unul extrem de emoționant în care apar momente din cariera lui artistică. Regia clipului a fost făcută de artistul Dorian care a spus că a încercat să găsească o formulă simplă și directă de a transmite că momentul în care întemeiezi o familie este ceva unic şi că bucuria acestui moment este mult mai mare decât tot ce ai trăit până atunci.

Curând, Gina Pistol va reveni acasă, împreună cu fetița sa, iar familia va fi completă. Smiley le așteaptă extrem de nerăbdător și entuziasmat. Gina Pistol l-a făcut tătic pentru prima dată în viață.

Cei doi sunt împreună de aproape 4 ani, iar o mare parte din timp au ținut relația departe de ochii și urechile curioșilor. Practic, cântărețul și prezentatoarea Chefi la cuțite au oficializat relația public în ziua în care au anunțat că așteaptă un copil.

Comments are closed.