Media

Calina Roman, probleme grave de sănătate. A ajuns de urgență la spital

Calina Roman, fiica designerului Catinca Roman, are probleme grave de sănătate, la scurt timp după apariția ei la KanalD. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a ajuns de urgență la spital, după ce a ajuns să se simtă foarte rău. Cum se simte tânăra acum și despre ce complicații este vorba.

Calina Roman, tratată la un spital privat

Calina Roman a avut nevoie de ajutorul medicilor, după ce a început să se simtă rău. Mama ei, Catinca, a ales să o ducă la un spital privat, pentru că cele de stat sunt foarte solicitate acum din cauza pandemiei de coronavirus.

Catinca a mărturisit că fiica ei a suferit de o colică biliară, care i-a dat mari bătăi de cap. Inițial, tânăra a avut dureri de cap mari, stări de greață și nu s-a simțit deloc bine. După ce a mers acasă, aceasta a rămas sub supravegherea specialiștilor, pentru că nu s-a vindecat complet și încă este slăbită.

Calina trebuie să urmeze acum un regim special și face perfuzii o dată la două zile, pe care o asistentă i le administrează la domiciliu. Ea va merge la un specialist pentru mai multe investigații, pentru a vedea dacă este cazul să se opereze, așa cum și Catinca a făcut-o.

”A făcut o colică biliară și a trebuit să mergem la privat, pentru că de alte spitale nu te poți apropia acum. A început cu migrenă, stare de greață. Nu e încă foarte în formă. Urmează tratament și regim. A venit asistenta acasă două zile ca să-i facă perfuzii. M-a moștenit pe mine. Vrem să mergem la un specialist zilele acestea, să vedem dacă e cazul să scoată bila. Am stat la ea o săptămână cât i-a fost rău”, a declarat Catinca Roman, potrivit click.ro.

Calina Roman este una dintre cele mai controversate concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities. Deși nu a câștigat premiul cel mare și nu a avut nici măcar ocazia de a ajunge în Marea Finală, fiica celebrei creatoare de modă, Catinca Roman, a devenit foarte cunoscută în rândul telespectatorilor care urmăreau emisiunea de stil de la Kanal D.

Comments are closed.