Magazin

Camelia Patrășcanu, despre Luna Nouă de la 28 iulie. Câte zile se va simți efectul acestei mișcări

Horoscop complet pentru toate zodiile din partea Cameliei Patrășcanu. Celebrul astrolog vorbește despre cel mai mare eveniment al anului, Luna Nouă în Leu de la 28 Iulie. Află câte zile va influența comportamentul nostru acest eveniment.

Zodia Berbec

Berbecii își fac multe planuri de viitor, mai ales cei care au copii. Principala lor preocupare este acum familia, relația cu cei dragi. Acestă Lună Nouă le poate aduce multe bucurii dacă știu cum să trateze lucrurile.

Vezi și: Horoscop chinezesc 2023. Urmează un an plin de surprize

Zodia Taur

Luna Nouă îi face pe tauri mai înțelepți, mai încrezători și plini de viață. Acest eveniment are un impact puternic asupra celor care știu să profite de șansele pe care la oferă: înțelegerea greșelilor din trecut.

Citește și: 4 zodii se vor îmbogăți în această vară. Le așteaptă un noroc fabulos. Astrele sunt aliniate în Casa Banilor

Zodia Gemeni

Gemenii au o mare poftă de călătorie, de descoperirea unor lucruri și locuri noi, la care până acum doar visau. Intrați în medii sociale noi, de unde plecați cu informații prețioase.

Zodia Rac

Este o perioadă benefică pentru începerea unor proiecte noi. Multe dintre ele vor ajunge în stadiul final si deja veți începe să culegeți roadele muncii voastre spre finalul lunii Septembrie.

Zodia Leu

Leii vor avea parte de o schimbare pozitivă din punct de vedere comportamental. Sunt mult mai încrezători și au o atitudine plăcută și față de ceilalți. Lucrurile merg spre bine pentru voi.

Zodia Fecioară

Fecioarele au parte de reușite după mult timp în care au făcut eforturi inimaginabile pentru unii. Este o perioadă plină se satisfacții pentru acești nativi.

Zodia Balanță

Balanțele stau foarte bine la capitolul relații. Comunică bine cu cei din jur și sunt foarte apreciați pentru comportamentul lor. Dau dovadă de mult respect față de toată lumea.

Zodia Scorpion

Scorpionii au nevoie de odihnă pentru a putea începe proiecte noi. Relaxarea este la ea acasă în perioada aceasta și trebuie să profite de ea dacă au planuri mari.

Zodia Săgetător

Camelia le recomandă acestor nativi să fie mai răbdători și să nu mai grăbească lucrurile. Dacă au de făcut călătorii, ar face bine să conducă prudent.

Zodia Capricorn

Capricornii au mare succes în plan profesional, mai ales în ceea ce privește planurile legate de casă. Cei din jur le recunosc meritele și sunt în centrul atenției mult timp.

Zodia Vărsător

Sunt foarte interesați de felul în care îi văd ceilalți. Își doresc să fie văzuți bine și fac tot ce pot pentru a avea o imagine bună.

Zodia Pești

Peștii au idei bune, mereu au avut, dar nu au dispus de Finanțele necesare. Ar trebui să accepte orice ajutor, pentru că este important când sunt mai mult surse de venit.

Comments are closed.