Magazin

Camelia Pătrășcanu: Horoscop 31 mai – 6 iunie 2021. Cum ne afectează Mercur Retrograd

Horoscop 31 mai – 6 iunie 2021, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Mercur Retrograd își face simțită prezența toată săptămâna. Astrologul ne spune cum vor fi influențate zodiile.

Horoscop 31 mai – 6 iunie 2021

Astrologul Camelia Pătrășcanu a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, despre previziunile astrologice pentru săptămâna care urmează. Iată ce se anunță pentru fiecare zodie în parte.

Zodia Berbec

Săptămâna începe cu întâlniri cu oameni de la care pot afla lucruri importante. Vor fi nevoiți să analizeze bine și să separe adevărul de minciună. În weekend se vor ocupa de activități gospodărești.

Zodia Taur

Nativii zodiei Taur încep săptămâna în forță, cu multe evenimente în întâlniri. Vor avea de luat decizii importante spre jumătatea săptămânii. Este indicat să lase loc de negocieri și să nu trântească ușile.

Zodia Gemeni

Și Gemenii vor avea de luat decizii în privința unor relații. Vor trebui să aleagă un drum cu o persoană, sau fără o persoană, decizie care necesită fermitate din partea lor. Este necesar să fie mai puțin sentimentali și mai mult raționali.

Zodia Rac

Racii fac calcule legate de bani și resurse financiare. Ceva nu le iese și se preocupă să găsească răspunsuri. Se consultă cu cineva pentru a verifica informațiile ce li se oferă.

Zodia Leu

Leii au o săptămână propice pentru colaborări. Trebuie să-și pună intuiția la treabă în momentul în care cântăresc interesele lor cu ale celorlalți.

Zodia Fecioară

Pentru Fecioare se anunță răsfăț în weekend, însă până atunci, multă muncă și multe termene de respectat. Vor fi foarte riguroase în această săptămână.

Zodia Balanță

Balanțele trebuie să fie atente la aspectele juridice, să aibă încredere în forțele proprii și să se axeze pe muncă în această săptămână.

Zodia Scorpion

Multe calcule și pentru nativii zodiei Scorpion. Au nevoie de concentrare maximă în luarea unor decizii. Și pentru weekend se anunță tot muncă, dar și preocupare pentru sănătate.

Zodia Săgetător

Decizii importante care necesită o analiză riguroasă în prealabil. Marți vor fi foarte creativi, le vor veni idei bune pentru rezolvarea problemelor. Se vor consultă cu familia în chestiuni legate de analize și decizii importante.

Zodia Capricorn

Toată săptămâna se vor gândi la metode prin care se mai facă rost de bani. Pot fi ajutați de specialiști pentru a-și pune munca în valoare. Continuă munca până la finalul săptămânii.

Zodia Vărsător

Vărsătorii sunt preocupați de cum îi avantajează sau nu o anumită situație. Șanse de câștig financiar în zilele de marți, miercuri și joi.

Zodia Pești

Peștii se concentrează pe corectarea greșelilor. Analizează și sunt foarte orientați pe interesul lor și pe cauze.

Comments are closed.