Magazin

Camelia Pătrășcanu: Horoscop săptămânal 22-28 noiembrie 2021

Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu, prezentat pe ANTENA 3.

Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii au un început de săptămână în care sunt foarte centrați pe tot ce înseamnă comoditățile lor sau interesele lor. Unii se ocupă mai mult de sănătate, alții de familie și de investiții, alții însă își văd de treaba lor la muncă și nu prea interacționează cu multă lume. Joi și vineri sunt zile puțin mai tensionate, în special ziua de vineri, și asta din cauza orgoliilor care se ciocnesc atât în familie, cât și în relațiile lor. Pentru weekend se anunță muncă, dar cu folos și cu tragere de inimă.

Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Taur, multe discuții, întâlniri privind interesele lor și poate că au nevoie de niște sfaturi, informații și date, luni și marți, pentru a vedea cum e mai bine să se poziționeze sau să își rezolve lucrurile. Pentru joi și vineri, în special vineri, care este o zi mai tensionată, pot fi dezacorduri în familie, în consultările cu partenerul de viață sau cu o persoană foarte importantă, poate fi chiar și un colaborator și văd din puncte diferite de vedere niște interese materiale, financiare. În weekend se ocupă cu drag de niște activități care le plac.

Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, mare interes pentru bani, luni și marți, o gândire foarte economică și foarte eficientă. Unii își pun bani la adăpost, alții găsesc niște investiții, nu foarte mari, dar foarte inteligent făcute în acest moment. La început de săptămână au șansa să înțeleagă cum să își prezerve sau să își investească banii. Vineri este ziua cea mai tensionată și asta din cauza unor discuții la locul de muncă, cu diverși colaboratori sau cu oameni cu care trebuie să rezolve niște treburi și nu prea le place cum pun ceilalți problema. În weekend, acasă, în familie sau singuri și își încarcă bateriile.

Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, începutul de săptămână e bun, luni și marți, sunt foarte inspirați, intuitivi, luna îi stimulează să-și asculte sufletul și să simtă corect lucrurile. E bină că își folosesc flerul atât în relațiile personale, cât și în afaceri. Foarte mari tensiuni joi, dar mai ales vineri, privind banii. Niște cheltuieli neprevăzute și poate nu din cauza lor sau sunt nevoiți să scoată din buzunar pentru o festivitate la care trebuie să se prezinte într-un anumit fel sau pentru o persoană pe care vor să o mulțumească. Drumuri în weekend, dar cu folos.


Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, începutul de săptămână este mai discret, unii poate amână intrarea în activitate, vreo două zile, își mai încarcă bateriile, vin de departe poate sau dintr-o atmosferă foarte frumoasă pe care și-au creat-o în weekend. Sunt în formă joi și vineri, chiar dacă vineri este o zi mai tensionată și pot avea loc niște disensiuni cu autoritățile și reacționează pe loc dacă ceva nu le convine. La final de săptămână reușesc, cu mâinile lor, cu implicarea lor, să rezolve lucruri, să facă acțiuni extraordinare și poate chiar să devină mai abili, mai experimentați într-o operațiune concretă, care cere implicarea și a minții, dar și a mâinilor lor.


Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, foarte bune zilele de luni și marți pentru a colecta impresiile bune de la persoane care au fost impactate de ce au făcut Fecioarele până acum. Se pot trezi apreciate, lăudate, îndemnate, susținute, fără să facă un efort pentru asta. Foarte bună relație cu mediul în care trăiesc, cu colectivitatea în care se află și cu cunoștințele pe care și le-au făcut, în sensul că primesc tot felul de sugestii bune și au niște modele inspiratoare. Dificile însă zilele de joi și vineri pentru unele Fecioare din cauza oboselii, a sănătății sau a frecușurilor și tensiunilor generate mai mult de sistem. Sunt inspirate în weekend și fac lucruri valoroase.

Horoscopul Camelia Pătrășcanu INTEGRAL pe ANTENA 3.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.