Magazin

Camelia Pătrăşcanu prezintă horoscopul săptămânii 20-26 septembrie 2021

Astrologul Camelia Pătrăşcanu prezintă horoscopul săptămânii viitoare, pentru Antena 3. Vezi care sunt principalele previziuni pentru 20-26 septembrie 2021, în funcție de zodia ta! Citește în continuare mesajul astrologului.

Berbec

Berbecii încep săptămâna cu foarte mult tact, o conjuncţie Lună-Neptun de luni îi face să fie mai mult atenţi la ce se spune, fără să iasă în faţă. În schimb, marţi, miercuri şi joi sunt foarte voluntari, vin cu iniţiative, poate chiar ei îi stimulează pe ceilalţi să-şi spună opinia, să le dea un feedback. Joi, vineri şi sâmbătă, discută mult despre bani, sunt foarte pragmatici şi fac acţiuni neaşteptate, dar inspirate în plan profesional. Duminică, pe drumuri.

Taur

Pentru Tauri, săptămâna începe sub aspecte sociale minunate, întâlniri sau le programează de la începutul săptămânii. Trebuie să fie însă foate discreţi, mai mult ascultă decât vorbesc, marţi, miercuri şi joi, pentru că aud multe lucruri din domeniul profesional, dar şi din alte surse. Pentru cei care vor să-şi rezolve probleme de sănătate, mijlocul săptămânii e foarte valoros, pentru că întâlnesc persoanele potrivite. Joi, vineri şi sâmbătă sunt foarte implicaţi în acţiunile lor, mai ales în plan sentimental şi pot cuceri pe toată lumea.

Gemeni

Pentru Gemeni, ziua de luni este foarte valoroasă, pot participa la diverse întâlniri alături de superiori, se evidenţiază onorant. Foarte sociale sunt şi zilele de marţi, miercuri şi joi, cu tot felul de întâlniri şi discuţii unde antamează viitorul, li se dau soluţii pentru problemele pe care le au, se inspiră de la alte modele, deci ştiu ce să culeagă bun pentru lucrurile pe care le au de rezolvat. Joi şi vineri e nevoie de mai multă discreţie, să nu se grăbească să ia decizii, lucrurile se schimbă. Duminică, sunt foarte inspiraţi pentru tot ce vor să facă.

Rac

Pentru Raci, începutul de săptămână este mai mult sub aspecte de voiaj, îşi fac planuri, visează sau chiar se pot întâlni cu persoane care vin de departe şi cu multe informaţii. Marţi, miercuri şi joi sunt zile foarte importante şi active la locul de muncă, iau decizii, se impun, au autoritate, negociază şi discută cu şefii. Au o poziţie intransigentă, ştiu exact ce au de făcut, au putere, au forţă şi pot avea un succes uriaş. Pentru joi după-amiază, vineri şi sâmbătă, zilele sunt mai sociale, trebuie să fie receptivi la ideile şi sugestiile altora şi la diverse lucruri care se întâmplă în mediul lor şi unde pot să-şi ia inspiraţie. Duminică, e nevoie de discreţie.

Leu

Leii au şi ei un început de săptămână bun, ziua de luni este sub aspectul generozităţii, aşa că dau mult de la ei timp, atenţie, suflet sau poate chiar şi bunuri materiale, ajută pe cineva. Marţi, miercuri şi joi sunt atenţi la aspectele legale de la locul de muncă. Cei care călătoresc trebuie să fie şi ei foarte atenţi şi să respecte regulile sau etichetele. Joi, vineri şi sâmbătă îşi schimbă atitudinea, se răzgândesc, pot afla nişte informaţii noi şi nu mai sunt de acord cu ceva ce au stabilit.

Fecioară

Pentru Fecioare, toată săptămâna este bună sub aspectul relaţiilor. Luni, ele sunt foarte diplomate, parcă menajează pe cineva sau preferă să vadă doar punctele bune. Marţi, miercuri şi joi, sunt mai pragmatice, evaluează cine ce dă, cine respectă drepturile, cine greşeşte si sunt foarte lucide când evaluează pe cineva, de aceea ştiu să-şi ceară drepturile financiare. Pentru vineri şi sâmbătă, călătorii sau veşti de departe.

Balanţă

La Balanţe, ziua de luni stă sub patronajul cooperării şi al consolării, ajută pe cineva de la locul de muncă şi calităţile lor frumoase, umaniste ies în evidenţă. Sunt însă mai ferme marţi, miercuri şi joi, când iau decizii sau stârnesc reacţii în jurul lor. Marte e în semnul lor zodiacal, ştiu să se impună, sunt autoritare. Joi, vineri sau sâmbătă pot pierde bani, mai ales dacă au avut reacţii virulente şi cineva se separă de ele, dar pot merge într-un alt mod.

Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua de luni este de voie, lejeră, poate că îşi intră mai greu în ritm sau fac planuri. Marţi, miercuri şi joi sunt pe baricade, muncesc mult, au spor, le şi place ce fac. Iau din urmă nişte proiecte neterminate şi au chef să se ocupe de ele. Vineri şi sâmbătă pot avea o schimbare de dispoziţie, dar reacţionează cu tact şi se adaptează la schimbare. Duminică, bani, dar mai mult cheltuiţi.

Află previziunile pentru următoarele zodii Antena 3.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.