Știri

Zi neagră pentru Camelia Potec. Sportiva și-a pierdut tatăl

Zi tristă pentru sportiva Camelia Potec care și-a pierdut tatăl. Acesta a suferit un infarct și a fost găsit fără viață în locuința sa. Tatăl Cameliei Potec avea 67 de ani.

A murit Grigore Potec, tatăl Cameliei Potec

Grigore Potec s-a stins în locuința sa din cauza unui infarct. Acesta avea 67 de ani și își sărbătorise ziua de naștere în urmă cu două luni.

Pentru Camelia Potec durerea este cu atât mai mare cu cât marea sportivă nu se află în țară, la acest moment. Fosta campioană olimpică este plecată cu delegația României la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Camelia Potec este președintele Federației Române de Natație.

Grigore Potec va fi înmormântat pe 1 august. Anunțul a fost făcut de către fiul său, fratele Cameliei.

Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi (n.r. vineri) la Capela Catedralei Nașterii Domnului din Brăila. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul din Grid, jud. Brașov, în data de 01.08.2021, la orele 13:00. Dumnezeu să îl odihnească în pace și lumină!, a fost anunțul lui Alexandru.

Camelia Potec este în doliu. Sportiva și-a pierdut tatăl

În 2017, Grigore Potec a fost implicat într-un grav accident rutier, după ce a lovit în plin un cal lăsat nesupravegheat. Din cauza impactului extrem de puternic, animalul a murit pe loc, iar șoferul, tatăl Cameliei Potec a fost rănit grav, a fost transportat inițial la Spitalul Județean Buzău, unde a fost stabilizat de medicii de la Terapie Intensivă, apoi a fost direcționat la un spital din Capitală.

În urma accidentului, Grigore Potec a suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism toracic şi o fractură de humerus.

Grigore Potec a fost inginer și om de afaceri în Brăila, dar s-a implicat și în politică, fiind consilier municipal în perioada 2004-2012.

Camelia Potec este campioană olimpică și multiplă și multiplă medaliată la campionatele europene și mondiale de natație. De-a lungul carierei sale, sportiva a cucerit peste 200 titluri naționale și a realizat multiple recorduri, iar în 2004 a cucerit medalia de aur la înot în cadrul Jocurilor Olimpice de la Atena, la proba de 200 metri liber.

Comments are closed.