Știri

Campion de la Steaua găsit fără viață în fosta fabrică de bere Rahova

Tragedie în Capitală după ce un campion de la Steaua a fost găsit fără suflare în clădirea fostei fabrici de bere Rahova. Descoperirea șocantă a fost făcută sâmbătă, 20 februarie 2021, de către niște oamenii ai străzii. Aceștia au chemat Poliția, iar în scurt timp, zona a fost împânzită de autorități.

A murit Robert Stroescu, fost campion de lupte de le CSA Steaua

Poliția a descoperit că trupul neînsuflețit aparține lui Robert Stroescu, fost campion de lupte legitimat la CSA Steaua. Sportivul a fost găsit fără viață în clădirea fostei fabrici de bere Rahova din sectorul 5 al Capitalei.

Corpul său fost zărit de câțiva oameni ai străzii care s-au apropiat și au descoperit grozăvia. Tot ei au alertat Poliția care a ajuns la fața locului și a deschis o anchetă. Din primele informații rezultă că sportivul a murit după ce a căzut de la înălțime. Potrivit Gândul.ro, în urma verificărilor s-a constatat că acesta era dependent de droguri, prezentând înțepături specifice narcomanilor.

Robert Stroescu nu avea acte asupra lui, ci doar două recipiente cu ulei de măsline.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la IML pentru necropsie. Acolo au fost descoperite înțepăturile de pe corpul său și tot acolo a fost stabilită identitatea lui.

Se crede că bărbatul ar fi intrat în clădirea părăsită pentru a se droga și, în condiții necunoscute, ar fi căzut de la înălțime.

Robert Stroescu – sportiv cu performanțe remarcabile

Robert Stroescu avea 28 de ani și o carieră în spate, marcată de performanțe remarcabile. El a fost sportiv în cadrul CSA Steaua, multiplu campion național la lupte, în probele de cadeți și juniori. Primul său titlu major a fost cucerit în anul 2003, la cadeți, la categoria 100 de kg.

Campion de la Steaua găsit fără viață în fosta fabrică de bere Rahova

Avea în față un viitor luminos, cu foarte multe perspective. Din păcate, doborât de necazurile pe care le avea acasă, sportivul ar fi început s-o lase mai ușor cu sportul, cu toate că făcuse deja pasul către seniorat. Ulterior s-a apucat de droguri, iar asta i-a transformat întreaga viață.

Comments are closed.