Știri

Campion național spulberat pe trecerea de pietoni. Gestul care i-a salvat pe colegii săi și l-a îngenunchiat pe el

Un tânăr campion, de numai 16 ani, cu un milion de vise și o carieră strălucită în față a fost pus forțat într-o pauză din cauza unui accident tragic. Se numește Marian Bălăceanu și s-a sacrificat pentru a-i salva pe colegii săi. Acum se află pe patul de spital.

Un campion are nevoie de ajutorul nostru

Marian Bălăceanu este campion național la lupte greco-romane. El ieșea, împreună cu fratele său și încă doi colegi din sala de antrenamente. Erau pe trecerea de pietoni, când Marian a văzut că o mașină se apropie cu mare viteză și, într-o fracțiune de secundă i-a împins pe cei trei din calea autoturismului.

Gestul său eroic i-a salvat pe frații săi, dar și pe celălalt băiat, însă a avut un preț: acum Marian Bălăceanu se află pe patul de spital cu coastele rupte și, deocamdată, fără perspective în lumea sportului.

Antrenorul lui Marian, Florin Antonescu, a fost primul care a ajuns la locul accidentului. Iată ce a declarat pentru Jurnalul Giurgiuvean:

Eu am ajuns după 2 minute la locul accidentului, la trecerea de pietoni adiacentă spălătoriei auto de lângă fostul Abator al orașului. Ticălosul fugise de la locul accidentului. Copilul este încă în Spital la Giurgiu cu coaste rupte, fisurate, cu gamba piciorului drept, lovituri la cap, umărul drept…,a declarat Florin Antonescu.

Campion național spulberat pe trecerea de pietoni. Gestul care i-a salvat pe colegii săi și l-a îngenunchiat pe el

Marian Bălăceanu merită să-și continue cariera

Cariera lui Marian Bălăceanu, un adolescent în vârstă de 16 ani, a fost pusă pe pauză de un șofer care a fugit de la locul accidentului. Ulterior el a fost prins și identificat de către polițiști.

Cei care vor și pot să-i acorde o mână de ajutor campionului național la lupte greco-romane, Marian Bălăceanu, se pot adresa SCM Dunărea Giurgiu, unde acesta este legitimat ca sportiv.

Sportivul are nevoie de recuperare pentru a se pune pe picioare și a reintra în sala de antrenament.

Prin gestul său eroic, Marian l-a salvat pe fratele său, medaliat de cinci ori la naționale, precum și pe alți doi sportivi fiecare dublu medaliat cu bronz.

 

Comments are closed.