Media

Când are loc înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu. Familia este răpusă de durere

Nelu Ploieșteanu este unul dintre artiștii răpuși de coronavirus în ultima perioadă. După multe chinuri și încercări de supraviețuire, marele artist a pierdut lupta cu viața. Familia este îndurerată în acest moment și nu își poate explica pierderea, însă cert este că toți trebuie să fie tari și să se ocupe de înmormântare. Informații noi ies la iveală despre ziua în care regele lăutarilor va fi condus pe ultimul drum.

Nelu Ploieșteanu ar putea fi înmormântat creștinește

La fel ca la Cornelia Catanga, înmormântarea lui Ploieșteanu ar putea avea loc într-un cadru restrâns, din cauza faptului că ar putea avea coronavirus și legea impune ca la înmormântare să participe doar câteva persoane, respectiv rudele. Nelu Ploieșteanu trebuia să fie înmormântat duminică, 4 aprilie, însă familia a refuzat să ridice trupul neînsuflețit de la morgă, care se află acolo încă de vineri.

Pentru că vor să schimbe ceva și vor ca marele artist să aibă parte de o ceremonie în biserică, o înmormântare pe cinste,membrii familiei Ploieșteanu au făcut o cerere pentru autopsie la procurorul de serviciu din Sectorul 1. Cererea a fost aprobată, iar trupul neînsuflețit al artistului va ajunge la Institutul Național de Medicină Legală, unde se vor face toate analizele necesare.

Familia Ploieșteanu este devastată

Toată lumea a fost zdruncinată de această veste. Deși starea artistului era foarte gravă și medicii erau rezervați, cu toții sperau că regele muzicii lăutărești se va vindeca și va reuși să treacă peste această experiență îngrozitoare.

Soția artistului este cea mai afectată din toate punctele de vedere și nu se simte deloc bine. Apropiații artistului spun că, la aflarea veștii, femeia nu a reacționat deloc bine și vrea să facă tot ce îi stă în putință pentru ca soțul ei să aibă o înmormântare pe măsură.

„Sunt foarte supărat de moartea cumătrului meu. Viața este tare grea. Am vorbit dimineață cu soția lui Nelu și este devastată de durere. Nici nu ai cu cine să te înțelegi, nu se poate vorbi cu ea acum.

Au plecat cu toții la spital. Soția cere să îi facă din nou testul COVID-19, în speranța că va ieși negativ și îl vor înmormânta creștinește. Eu i-am botezat lui Nelu fata și un nepot. Viața este atât de crudă și nu iartă pe nimeni”, a declarat Nicu Gigantul, prietenul lui Nelu Ploieșteanu, pentru impact.ro.

Comments are closed.