Media

Când începe Chefi fără limite, la Antena 1. Se anunță un show spectaculos

Chefi fără limite este o emisiune nouă, ceva ce nu s-a mai văzut în România, un show culinar care îmbină gastronomia cu aventura și călătoriile. Noul format de la Antena 1 îi readuce în atenție pe cei trei chefi celebri: Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Când începe Chefi fără limite la Antena 1

Chefi fără limite va fi difuzat la Antena 1 în luna februarie 2022. Emisiunea promite nu doar gătit, ci și aventură pe insulele Greciei. Cei trei bucătari, precum și concurenții au ieșit din confortul bucătăriei și au plecat să gătească în aer liber, în mai multe locații din Grecia.

Cea mai mare provocare pentru concurenții acestei emisiuni a fost să-și procure singuri ingredientele, sau chiar ustensilele, de care aveau nevoie pentru preparatele cerute de chefi. Chefi fără limite îi readuce în atenția voastră pe: Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Fiecare etapă are un chef local, care ne prezintă aerul, gusturile locului. Prima zi se desfășoară prin misiuni, totdeauna având aceste trei echipe care merg fiecare la misiunea ei. Ziua doi de etapă are, de regulă, o misiune mai grea, în care aprofundăm și mai tare subiectul despre recunoașterea insulei și recunoașterea locului. Ziua trei se desfășoară prin misiune, bineînțeles. În fiecare zi sunt misiuni, a spus chef Florin Dumitrescu.

Când începe cel mai urmărit show culinar din România. Sezonul nou se anunță spectaculos

Irina Fodor, la cârma emisiunii Chefi fără limite

Prezentatoarea emisiunii Chefi fără limite este Irina Fodor, cea care a prezentat și Asia Express, în locul Ginei Pistol. Emisiunea are premiera în februarie 2022. Data exactă nu a fost anunțată deocamdată de către Antena 1.

Fanii emisiunii sunt nerăbdători să-i cunoască pe concurenții din acest sezon și să descopere surprizele din Grecia. Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că acest show nu este numai despre gătit, este o întreagă aventură, iar concurenții vor încerca să descopere rețelele locale.

Poate cea mai mare provocare va fi că aceștia nu vor avea la îndemână toate ingredientele sau ustensilele necesare în bucătărie. Va fi nevoie să se împrietenească cu localnicii și să le procure pentru a-și asigura locul în competiție.

Comments are closed.