Știri

Care a fost una dintre marile dorințe ale lui Petrică Mâțu Stoian. S-a aflat abia acum

Petrică Mâțu Stoian a fost unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară. Celebrul cântăreț a fost iubit de o mulțime de oameni și piesele sale au rămas în amintirea tuturor chiar și acum. După luni de la moartea artistului, aflăm că a avut o dorință mare, pe care, din nefericire, nu a mai putut să o îndeplinească, pentru că viața a fost prea dură pentru el.

Petrică Mâțu Stoian a murit cu o mare dorință

Petrică Mâțu Stoian ne-a părăsit mult prea devreme, la doar 61 de ani. Deși nu dădea semne că s-ar simți rău, se pare că problemele de sănătate au fost mai puternice și nu a mai reușit să le facă față. Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie și toată lumea a sperat că este vorba despre o glumă.

Regretatul artist nu va fi niciodată uitat și piesele sale vor răsuna mereu. Nici cei care l-au cunoscut nu îl vor uita în veci, iar printre aceștia se numără și celebra Olguța Berbec. Aceasta a vorbit despre o dorință pe care Mâțu o avea și pe care, însă, nu a mai apucat să o îndeplinească.

Artista a vorbit despre acest aspect în speranța că cei dragi vor face posibil acest vis al artistului. Olguța Berbec a dezvăluit că Petrică Mâțu Stoian și-ar fi dorit să scoată un disc de vinil, așa cum și ea a făcut. Când l-a văzut pe al ei, a mărturisit că va ține cont de el și va face unul exact la fel, dar viața a fost prea dură cu el și i-a răpit această șansă.

„Ultima discuție cu dânsul a fost la Festivalul Maria Tănase, în septembrie și atunci i-am dăruit un disc. Eu am scos pe disc de vinil albumul meu cel nou, fiind un lucru inedit. I-am dăruit unul și mi-a spus «Bravo, măi fată! O să fac și eu! Bine că mi l-ai dat să văd cum e făcut, ca să îmi fac și eu!».

Nu a mai apucat să facă lucrul acesta, sper că cineva se gândește să îi scoată un disc de vinil, fiindcă sunt foarte multe piese valoroase care merită să fie așezate pe un disc. Ar fi o surpriză uriașă pentru fanii dânsului și cred că oamenii care îl iubesc gândesc la fel ca mine”, a spus artista.

Niculina Stoican l-a visat pe Petrică Mâțu Stoian

Niculina Stoican și Mâțu Stoian au avut o relație cu totul specială. Cei doi au fost atât colegi de scenă, au colaborat împreună de multe ori, dar au fost și buni prieteni. Chiar dacă artista a fost aspru criticată în ultima perioadă pe motiv că nu i-ar fi vrut binele artistului și i-a pus multe piedici în plan profesional, se pare că interpreta spune că s-au înțeles foarte bine și i-au legat multe lucruri frumoase, deși mulți au încercat să îi despartă.

Niculina Stoican a dezvăluit de curând faptul că l-a visat pe artistul decedat la finalul anului 2021. Se pare că acesta i-ar fi trimis un mesaj codat, în care i-a amintit de înțelegerea pe care cei doi ar avea-o. Artista i-ar fi promis regretatului că îi va îndeplini o dorință și nu s-ar fi abătut nicio clipă de la promisiunea pe care a făcut-o, pentru că vrea să îl știe împăcat.

„Noi am avut o înțelegere pe care eu am respectat-o cuvânt cu cuvânt! L-am și visat, mi-a spus: să nu uiți de înțelegere! Relația mea cu Petre a fost de cu totul altă natură. O relație bazată în primul rând pe locul în care ne-am născut.

Noi împreună eram o forță și cream atâtea invidii și atâtea răutăți că au fost atâția colegi în jurul nostru care nu au făcut nimic altceva toată cariera lor decât să ne despartă, să ne dea la o parte, să nu mai fiu eu, să vină altcineva. Nu aveam nevoie unul de celălalt să ne susținem pe scenă. Noi eram o forță și separat”, a declarat artista într-o emisiune.

Comments are closed.