Media

Care este cea mai mare durere a Lorei. Artista nu poate trece peste

Lora este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Celebra cântăreață se bucură de mare succes și este cunoscută și iubită de o mulțime de oameni. Deși pare o femeie extrem de fericită și împlinită, care are tot ce își dorește, lucrurile nu stau tocmai așa. Îi lipsește cea mai importantă persoană și zi de zi se gândește la ea.

Lora îi duce dorul mamei

Lora și-a pierdut mama în urmă cu doar un an. Aceasta suferea de cancer mamar și, deși a luptat o bună perioadă de timp cu viața, nu a putut trece peste această experiență și a pierdut lupta cu boala.

De atunci, Lora trăiește cu o durere cumplită în suflet. Mama sa a fost cea mai apropiată persoană din viața ei și îi lipsește tot ce ține de ea. Cel mai dor îi este de discuțiile cu ea și sfaturile pe care i le dădea. Deși nu a ascultat-o mereu, știe că mama sa avea un al șaselea simț care funcționa extrem de bine.

Deși este un adult, Lora nu poate depăși pierderea mamei sale. Aceasta a pregătit-o din timp pentru plecarea ei, dar nu a putut accepta faptul că nu o va mai vedea niciodată.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

”Îmi lipsesc mesajele ei după fiecare apariție a mea, îmi lipsesc inimioarele pe care mi le trimitea mereu pe Instagram, îmi lipsesc discuțiile cu ea, râsul, sfaturile. Avea un al șaselea simț de speriat, citea omul dintr-o privire, nu s-a înșelat niciodată, dar nu a insistat când a văzut că-mi doresc un lucru, deși știa că nu e om potrivit. M-a lăsat să-mi trăiesc greșelile.

M-a pregătit din timp pentru plecarea ei și mi-am dat seama târziu. Găsesc prin agende tot felul de mesaje de la ea, scrise de mână, cu sfaturi. Cumva, pentru mine nu a plecat, e tot acolo, încă mă sfătuiesc cu ea, vorbesc cu ea, o simt”, a declarat Lora.

Lora a primit lecții de viață prețioase de la mama ei

Lora a admirat-o pe mama sa mult și îi este recunoscătoare pentru toate sfaturile pe care i le-a oferit de-a lungul vieții. Cea mai importantă lecție pe care mama sa i-a oferit-o a fost cea de a deveni o femeie independentă, care să muncească pentru ceea ce își dorește și să nu aștepte niciodată să primească de la alții.

”Să fiu independentă. Mama mea a fost o feministă, dar în sensul bun al cuvântului. Ea a vrut ca eu să fiu o femeie independentă care nu depinde de un bărbat, să am banii mei, să am casa mea. Nu știi ce îți rezervă viața, așa că e bine să nu depinzi de nimeni. A construit la mine fără să-mi dau seama. Mama mă iubea când mă vedea feminină, senzuală și cu vorbele la mine”, a mai spus Lora.

Comments are closed.