Media

Care este legătura dintre Majda și Jador de la Survivor. Cine pe cine a dezamăgit

Survivor este una dintre cele mai grele competiții ale momentului. Concursul din Republica Dominicană scoate din concurenți tot ce este mai bun, dar și mai rău, pentru că aici apar tot felul de conflicte din cauza mâncării, a alianțelor sau a voturilor.

Între concurenți s-au format tot felul de relații speciale și se pare că la fel și între Majda și Jador. Pe cei doi Faimoși îi leagă ceva special, dar se pare că lucrurile s-au cam stricat acum între ei.

Majda și Jador, legătură specială

Faimoasa Majda a venit la Survivor pentru a demonstra tuturor de ce este în stare și pentru a-și depăși propriile limite. Odată ajunsă aici, celebra prezentatoare TV și-a propus să dea tot ce are mai bun și să lupte până la capăt.

Frumoasa Majda a legat prietenii cu unii dintre colegii săi, dar de remarcat este relația ei și a lui Jador. Cei doi sunt mai mereu împreună, se sprijină în momentele dificile și se potrivesc de minune atunci când vine vorba de păreri. Artistul i-a fost alături colegei sale chiar și atunci când aceasta a suferit un accident din cauza unei probe, în urma căreia s-a lovit la cap și a leșinat. În tot acel timp, Jador a ținut-o în brațe și a încercat să o ajute.

Majda, dezamăgită de Jador

Se pare că relația celor doi Faimoși nu mai este la fel de puternică. În ediția de vineri seara, Jador a nominalizat-o spre eliminare chiar pe buna sa prietenă, Majda. Jador susține acum că regretă faptul că a fost nevoit să o propună pe Majda, mai ales că între ei este o legătură special, dar este prea târziu acum pentru regrete.

Majda nu înțelege cum de tocmai Jador a putut să o voteze pe ea. Deși la mai mulți nu s-ar fi așteptat, artistul a fost cel care a dezamăgit-o cel mai tare.

„Nominalizarea de aseară am primit-o natural, așa cum s-a văzut. Am avut o reacție naturală. Am fost sinceră și am spus că nu mă așteptam, poate din partea unora, eu mă voi duce acasă la familia mea, dar nu mă așteptam din partea lui Jador.

În momentul ăsta nici nu-mi vine să cred că îmi tot vine să plâng și nu-mi dau seama dacă am căzut psihic sau îmi e dor de casă.

Eu nu sunt în nicio bisericuță, fac parte din jungla asta și lupt, sunt alături de ei, am o zi mai proastă, dar o să dau totul până la capăt. Sper ca publicul de acasă să vadă asta și o parte dintre ei.”, a declarat Majda.

Majda este extrem de dezamăgită, dar speră că lucrurile nu se vor termina aici, iar cei de acasă vor vedea cine merită să plece acasă și cum este Faimoasa cu adevărat, motiv pentru care o vor susține și o vor vota.

Comments are closed.